Beantwoord

Tv anywhere app enkel beeld bij 3 zenders

  • 1 December 2020
  • 1 reactie
  • 157 Bekeken

Ik heb de Tv anywhere app geïnstalleerd op mijn Lenovo Tablet, maar kan alleen de zenders Nederland 1,2,3 bekijken. Vanaf 4,alleen maar geluid en geen enkel beeld. App al meerdere keren opnieuw geïnstalleerd, tablet voldoet aan de eisen (Android 5 of hoger). Er is absoluut geen storing in het netwerk, op mobiele telefoons in huis werkt de app prima. Help?! 

icon

Beste antwoord door Jason van Odido 4 December 2020, 15:27

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Kinvdb, welkom op de Community!

Geen zorgen, dit gaan we samen herstellen. Er zijn bepaalde voorwaarden waaraan altijd moet worden voldaan om goed gebruik te kunnen maken van de TV Anywhere app. Dit noemen we randvoorwaarden. Controleer deze altijd, anders kan het zijn dat de app niet of niet volledig werkt. De randvoorwaarden voor het gebruik van de TV Anywhere App zijn: 

-Om problemen veroorzaakt door eventuele bugs in de App uit te sluiten, moet de App bijgewerkt worden naar de laatste versie. Dit kun je doen via de App Store (iOS en tvOS), Google Play Store (Android).

-Het apparaat moet verbonden zijn met een netwerk in de Europese Unie, Noorwegen, Ijsland of Liechtenstein. Bevind jij je buiten dit gebied? Dan kun je geen gebruik maken van TV Anywhere. 

-Let op: een VPN kan het doen lijken alsof de verbinding in het buitenland is. Test de verbinding altijd zonder met VPN verbinding te maken. 

Top dat je de al geprobeerd hebt om de app opnieuw te installeren, maar wil je het eens proberen door de app helemaal opnieuw te installeren door deze eerst volledig te verwijderen?

 

Je zegt dat je gebruik maakt van Android 5 of hoger, super! Welke Androidversie is het exact?

Reageer