Beantwoord

Tweedehands telefoon inleveren

  • 15 april 2017
  • 1 reactie
  • 448 Bekeken

heb inmiddels 3 2e hands telefoons, wat doen jullie daarmee ?
icon

Beste antwoord door MichelD4 15 april 2017, 16:53

Beste Andeg,T-Mobile doet daar in principe niets mee, maar jij kunt daar wel wat mee.Je zou jouw 3 tweedehands toestellen kunnen inruilen voor een nieuw toestel, tenminste als je jouw huidig contract kunt verlengen of als nieuwe klant.

Voor alle informatie en de inruilwaarden (is een indicatie) kun je terecht op een speciale pagina, klik hiervoor op deze link.Ook kun je met jouw tweedehands toestellen terecht bij "CEX", een winkelketen die je kunt vinden op diverse plaatsen in Nederland.

Zij kopen jouw tweedehands toestellen voor een vast gesteld bedrag in, uiteraard afhankelijk van de staat van de toestellen, en hoe lang ze al op de markt zijn.

Bij deze winkelketen krijg je vaak een hoger bedrag, dan als je gaat inruilen.Via de website van CEX kun je alle benodigde informatie vinden, inclusief de indicatie prijzen van jouw tweedehands toestellen, en natuurlijk de dichtsbijzijnde winkel.Hoop je hiermee in de goede richting geholpen te hebben.

Zo niet, laat het dan even weten.Alvast fijne paasdagen toegewenst!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 3
Beste Andeg,

T-Mobile doet daar in principe niets mee, maar jij kunt daar wel wat mee.

Je zou jouw 3 tweedehands toestellen kunnen inruilen voor een nieuw toestel, tenminste als je jouw huidig contract kunt verlengen of als nieuwe klant.
Voor alle informatie en de inruilwaarden (is een indicatie) kun je terecht op een speciale pagina, klik hiervoor op deze link.

Ook kun je met jouw tweedehands toestellen terecht bij "CEX", een winkelketen die je kunt vinden op diverse plaatsen in Nederland.
Zij kopen jouw tweedehands toestellen voor een vast gesteld bedrag in, uiteraard afhankelijk van de staat van de toestellen, en hoe lang ze al op de markt zijn.
Bij deze winkelketen krijg je vaak een hoger bedrag, dan als je gaat inruilen.

Via de website van CEX kun je alle benodigde informatie vinden, inclusief de indicatie prijzen van jouw tweedehands toestellen, en natuurlijk de dichtsbijzijnde winkel.

Hoop je hiermee in de goede richting geholpen te hebben.
Zo niet, laat het dan even weten.

Alvast fijne paasdagen toegewenst!

Reageer