Vragen/opmerkingen Bel&Sms

  • 29 augustus 2010
  • 58 reacties
  • 2463 Bekeken


Toon eerste reactie
This topic has been closed for comments

58 reacties

Reputatie 6
@blitskikker

Je volledige belbundel gaat in op de 24e van elke maand. De ingekochte belminuten/sms-jes zijn 1 maand geldig en neem je dus niet mee naar een volgende factuurperiode.
Reputatie 2
@ chris

Bedankt voor je snelle antwoord :)
Dus beter om alle minuten en sms-jes op te maken voor de 24ste??

vr.gr. blitskikker
Reputatie 2
@blitskikker
Ja, als je belminuten maar 1 maand geldig zijn is het beter om deze te gebruiken dan ze te laten vervallen.
Reputatie 2
Hallo, ik heb een Bel + Sms 35 abonnement, nu zijn mijn smsjes op maar ik heb nog 150 belminuten over, als ik nu sms kost dit mij volgens mij 25 eurocent extra kosten. Is het ook mogelijk dat bij elke sms er een belminuut af gaat o.i.d?

[code]Resterend beltegoed
Bijgewerkt tot woensdag 26 januari, 08:35

150:00 min
Smsberichten: 0

Overige kosten:
Reputatie 7
@minQkel
Het is niet mogelijk om de belminuten te gebruiken voor sms'jes. Bellen en sms'en buiten de bundel kost 30 cent cent per minuut/sms. Meer informatie over je tariefplan vind je op de T-Mobile website.
Reputatie 2
tuurlijk niet je belminuten is toch om te bellen het is geen smsberichten
Reputatie 2
ik heb vanaf 25 jan.2011 voor de eerste keer een abbo genomen,relax 25,maar ik heb nog geen bundel gekregen,wel voor dat ik iets gebeld of een sms heb gestuurd sta ik al in de min.gisteren opeens out of the blue, had ik 12,06euro tegoed,vandaag 1202 gebeld,en die 12.06min waren verdwenen,hoe kan dit?niet bellen en wel kosten.en waar blijft mijn bundel?
Reputatie 2
Dankjewel Cindy...

@Yakup Hoezo natuurlijk? Die belminuten worden ook voor betaald en geld blijft geld he.
Reputatie 2
@minQkel
Je betaald voor 150 minuten en voor 150 sms-berichten. Als je dus alleen maar sms-berichten maakt blijven je minuten bestaan. Dan ga je extra betalen voor sms-berichten als je er geen meer hebt.
Reputatie 2
Hallo,

Sinds September 2010 heb ik een family voordeel
Ik had een contract aan gegaan voor 2 jaar en hier zat bij in begrepen
125 belminuten 25 smsjes en 2 jaar lang gratis internet voor
Reputatie 2
code:
Min 225 09.01.11 t/m 08.02.11 225:00 min 209:00 min 09.02.11 t/m 08.03.11 225:00 min 225:00 min


Mij werd verteld dat als je minuten overhoud dat deze de maand erna gewoon blijven staan en dat je nieuwe tegoed erbij word opgeteld. Klopt dit of?

Mvg
Reputatie 5
@min@kel
je hebt een Bel & Sms bundel en bij deze bundel zijn belminuten en sms
Reputatie 2
Ah.... ****BRIEVENBUS****

Stond in de kleine lettertjes zeker, dan ben je al die tijd zo oplettend dat je niet genaaid word, kijk je alsnog ergens overheen en ben je weer genaaid voor 2 jaar ("
Reputatie 4
Staat gewoon in die link van de moderator.
Onder de tarieven word het gelijk al gemeld.. Niets geen kleine lettertjes..
Reputatie 2
Dat zie ii koffiemok, maar dat tabelletje is voor mij onvindbaar geweest toen ik mijn abbo bestelde.
Reputatie 5
@minQkel
Het abonnement is afgesloten via Gsmtopdeal.nl zie ik.
Jammer om te lezen dat je deze niet gevonden hebt tijdens de bestelling van je abonnement.
Het tabel vind je ook terug op de website van Gsm Topdeal als je bij https:// http://www.gsmtopdeal.nl/goedkoop-mobiel/tarieven.asp kijkt. Je klikt op de bovenste link.
Reputatie 2
@Mammaloe.
Op 13 september 2010 heb je een Bel & Sms 25 afgesloten voor de duur van 2 jaar. Deze bundel kost je 25 euro per maand. Je hebt 15 euro korting op de bundel gekregen. Dat is dus 10 euro per maand die je betaald.

Daarnaast heb je een internet bundel van 10 euro met 100 % korting per maand en een family bundel van 10 euro per maand. Dat is ook 10 euro per maand.

Dus 10 euro van je Bel & Sms 25 en 10 euro voor je bundels is 20 euro per maand betalen. De eurocent verschil zit hem in de BTW verwerking.
Reputatie 2
hallo

ik heb laatst de galaxy apollo via de website gekocht,
ik heb toen ook meteen mijn tarief gewijzigd van standaart naar bonus sms, ik heb al opgewaardeerd en een sms gekregen met dat ik mijn 300 gratis smsjes vanaf 1 maart krijg. maar er is ook iets fout gegaan met nummerbehoud ofzo dat wil ik eigenlijk terugdraaien... maar nu is mijn sms 23 ct ipv 12 ct...

groetjes lieke
Reputatie 2
Hallo beste t-mobile gebruikers ik had een vraagje

kan je bij mijn abbonoment Bel & SMS 35 ook minuten meenmen naar de volgende maand ik heb hem besteld bij GSMTOPDEAL het is een blackberry bold 9700

http://www.gsmtopdeal.nl/goedkoop-mobiel/BlackBerry-9700-white-belsms35-internet.asp

Dit is hem

kan een van jullie me het vertellen
alvast bedankt!
Reputatie 6
Badge +9
Hoi ik heb dit abonnement ook.
Prima prijs per minuut maar daartegenover staat wel dat je niets meeneemt naar de volgende maand.
Beetje je belstatus in de gaten houden.
Reputatie 2
ahh wat jammer
het is inderdaad een zeer chill abbonoment
ik chek bijna elke 3dage of 2 me belstatus :P:P
Reputatie 2
Ik heb sinds kort dit abonnement waarbij ik maandelijks 325 belminuten krijg en 100 SMS'jes kan verzenden. Ik kan nergens de antwoorden op de volgende vragen vinden:
- wat krijg ik voor mijn geld? M.a.w. kan ik binnen die 325 minuten ook naar 06-nummers bellen?
- welk tarief betaal ik bij overschrijding van het pakket?
- waarom ben ik de niet-gebelde minuten direct kwijt? Ik meen ze een maand te mogen meenemen, maar niets is minder waar?
Ik hoop op een spoedig antwoord.
Reputatie 6
@Rorobin
Je maakt gebruik van Bel & Sms 45. Hiervoor ontvang je 325 minuten en 100 sms'jes. Met de belminuten kun je naar alle Nederlandse 06-nummers en 'vaste' geografische nummers bellen (bijvoorbeeld 010/020 etc.). Voor bellen en sms'en in, naar en van het buitenland en voor het gebruik van servicenummers gelden andere tarieven. Je betaalt per minuut. Dit betekent dat een gesprek van 1 minuut en 30 seconden wordt afgerond naar 2 minuten. De belminuten en sms'jes zijn 1 maand geldig en komen daarna te vervallen. Alle informatie en tarieven vind je op de T-Mobile Prijslijst.
Reputatie 2
Hallo allemaal, ik heb pas een bel en sms25 afgesloten, en speciaal toen aan de telefoon gevraagd als ik wat over heb of ik dat kwijt ben als de maand voorbij is. Nee zei die je neemt dat een maand mee, dus dat vond ik dan tof, was bij bij vorige abonnement ook zo.
Nu kom ik er achter dat het niet zo is, dus dat vind ik rottig. Ik heb er over gebeld, maar dan zou je dat hebben moeten lezen ergens, terwijl je de papieren later pas krijgt. En dan nog, ik vraag en ik krijg dan een verkeerd antwoord en dan zit je er toch aan vast en kunnen ze niets doen want zo is het. Dus na dit abonnement zal ik een andere provider gaan nemen.
Ook de sms'jes kan je niet veranderen voor meer bel minuten zei die wat dit is gewoon het abonnement, ja of je neemt weer een duurder abonnement dat kan altijd wel weer dan.

een belazerd gevoel geeft mij dit gewoon.......
Reputatie 2
PS, ik was wel tevreden hoor over mijn eerdere abonnement, moet ik ook weer zeggen