Beantwoord

Welcome to vodafone voicemail, goodbye

  • 12 september 2019
  • 1 reactie
  • 987 Bekeken

Ik ben al vele jaren T-Mobile klant. Als ik mijn telefoon niet opneem krijgt de beller de volgende boodschap te horen i.p.v. mijn voicemail: "Welcome to Vodafone voicemail, Goodbye"

Ik ben geen Vodafone klant en tot zover ik weet ook nooit geweest. Ik heb in mijn T-Mobile account alle blokkades bekeken en ook staat daar de voicemail gewoon aan. Ik heb ook met 1233 de verschillende boodschap opties geprobeerd en ook UIT en vervolgens weer AAN geSMSt naar 1233.

Wat is er aan de hand? Hoe krijg ik mijn voicemail weer werkend?
icon

Beste antwoord door Hajar 14 september 2019, 10:40

Hi Martin,Wat een vreemde melding. Dit zou inderdaad niet moeten. Ik heb direct een case aangemaakt voor onze technische specialisten en zij gaan dit verder onderzoeken. Je kan binnen 7 werkdagen een terugkoppeling verwachten. Als je in de tussentijd andere vragen hebt, laat het mij weten!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi Martin,

Wat een vreemde melding. Dit zou inderdaad niet moeten. Ik heb direct een case aangemaakt voor onze technische specialisten en zij gaan dit verder onderzoeken. Je kan binnen 7 werkdagen een terugkoppeling verwachten. Als je in de tussentijd andere vragen hebt, laat het mij weten!

Reageer