Wijzigen abonnement/tariefplan


Reputatie 2
Weet iemand of je je abbonement ook kan verlagen? ik lees hier alleen maar op de site dat je hem kan verhogen.

Alvast bedankt.

Groetjes Annelies

This topic has been closed for comments

434 reacties

Volgens mij kan dit niet meer, maar zou het niet zeker durven zeggen.
Denk het niet meer, aangezien je bv ook niet naar een lager abonnement kunt gaan als je van bv Relax naar Flex (of andersom) wisselt.

Vroeger kon dit wel, als ik me niet vergis, na 6 maanden was het toen.
Neem aan dat er snel een medewerker van T-Mobile mee zal lezen, die je het preciese antwoord kan geven.
Reputatie 2
@Annelies
Binnen je contractperiode is het niet mogelijk je contract te verlagen. Weet niet of je ook een sms-bundel bij je Relax abonnement hebt. Als dit zo is zo je misschien over kunnen stappen naar een flex bundel. daar gaat alles uit een bundel. Ook het bellen naar en in het buitenland en servicenummers bellen. Voor meer vragen over je contract persoonlijk kun je beter even bellen met de klantenservice 0800 - 7111. Je kunt ook een e-mail sturen via T-Mobile website
Reputatie 2
Ik heb een relax 300 abbonement met een smsbundel van 100 smsjes. Is het mogelijk om alleen de smsbundel te verlagen? Want dat kan ik nergens vinden?
Reputatie 3
Binnen je contractperiode is het niet mogelijk je contract te verlagen. Dit geldt zowel voor je Relax 300 als voor je Sms 100 Voordeelbundel. Je kunt wel overstappen naar een Flex 45. Dan betaal je maandelijks 45 euro en dit tegoed kunt je gebruiken zoals je wilt. Bovendien gaat het resterend tegoed gewoon steeds mee naar de volgende maand. Bij een overstap vervallen de resterende belminuten en sms-berichten, maar eventuele kortingen neem je wel mee.
Reputatie 2
Ik kom van Orange af en heb nu een t-mobile abonnement, bij Orange kon je na een jaar je abonnement verlagen van bijvoorbeeld 25 euro naar 15 euro. Is dat ook mogelijk met t-mobile?
Reputatie 2
Binnen je contractperiode is het niet mogelijk je contract te verlagen. Het resterend tegoed gaat gewoon steeds mee naar de volgende maand. Bij een vernieuwing kun je wel verlagen, indien je dan opnieuw een (lager) Flexabonnement kiest, blijft je opgespaarde tegoed staan.
Reputatie 2
Ik heb dus inderdaad net mijn contact verlengd naar een lager tariefplan. Klopt het dat ik nu nummerbehoud moet aanvragen? Ik vind het een beetje vreemd omdat ik dat bij t-mobile nooit eerder heb hoeven doen bij een contractvernieuwing
Reputatie 6
Bij een contractvernieuwing is nummerbehoud niet nodig. Je behoudt immers je eigen simkaart waar je telefoonnummer aan gekoppeld is.

Krijg je toch een nieuwe simkaart met een ander telefoonnummer dan heb je een nieuw contract besteld en zul je wel nummerbehoud moeten aanvragen. Eventueel opgespaard beltegoed komt dan wel te vervallen.
Reputatie 2
Tijdje geleden heb ik ook de overstap moeten maken van Orange naar T-mobile.
Mijn man wordt nu automatisch gemigreerd van Orange naar T-mobile.

Nu viel mij het volgende op: Bij Orange kan je je maandbedrag 1 x per maand verlagen of verhogen. (mijn man wilde hem lager, dus voor hem geregeld bij Orange)

Dit blijkt bij T-mobile ineens niet mogelijk te zijn. Je kan je maandbedrag behoorlijk opschroeven maar verlagen hoort niet tot de mogelijkheden.

Voor ons als (bijna) ex- Orange klanten is dit een flinke stap terug in de service terwijl (voor zover mij bekend) de mogelijkheden en voorwaarden niet zouden veranderen!!

Minpuntje in de service naar mijn idee...... zeker nu ik mijn T-mobile nummer practisch niet gebruik.

Wie heeft dit ook zo ervaren??
Reputatie 2
Mijn vader is ook een ex-Orange klant, en sinds Orange overgonenomen is vind hij het maar niks, hele slechte service vooral de laatste tijd.
Reputatie 2
In al die jaren dat ik klant ben geweest bij Orange heb ik nog niet de helft van de problemen gehad dan de afgelopen paar weken bij T-Mobile. Blijkbaar zijn we verwend door Orange, en ik moet eerlijk zeggen: dat beviel me uitstekend. Maar als bedrijven alleen maar gaan denken aan groter worden en meer geld verdienen dan kan dat vaak niet anders dan ten koste gaan van de service en de klanten. Ik ben echt teleurgesteld in T-Mobile!
Reputatie 2
service vind ik zeer slecht bij t mobile ze hebben iedere keer wel wat je kan ook haast nooit naar je bel tegoed kijken hebben ze weer storing laat staan als je naar je bonus punten wil kijken
Reputatie 2
Ik heb zo"n ervaring. In maart overgezet van goedkoop abonnement naar prepaid, dan ineens gebtuikersnaam en wachtwoord weg , dan berichtdat ik activeerd word,n 15 telefoontjes met de diverse afdelingen van t-mobile 0900 en 0800 nrs.
en meer als een maand g
Reputatie 2
karabijn schreef:

Bij orange had ik een beltegoed wat ik onbeperkt en niet aan tijdsduur gebonden was en als ik mij niet vergis vervalt bij t-mobile na 2 maanden het tegoed.

Nee hoor, T-Mobile prepaid beltegoed vervalt niet na 2 maanden.
Reputatie 2
He hallo,

Ik moest ook verplicht over van Orange naar T-Mobile.
Ik had bij Orange een Sim Only 22,50 dus lekker 11,25 betalen en dan de rest aangevuld tot 22,50 door Orange.
Nee dat gaat niet op bij T-Mobile.
Ze wilde mij eerst op een Flex 20 zetten, maar daar heb ik maar even voor gebeld dat ik dat niet helemaal wilde.
Dus dat is dus veranderd naar Flex 15. (Omdat ik anders nog meer overhoud aan het eind van de maand)
Inmiddels heb ik slechter netwerk dan bij Orange, maar daar komt verandering in word gezegd.
Daar gaan we dan maar vanuit.
Toen ik aan de telefoon zat met de T-Mobile helpdesk werden er meteen van allerlei instellingen voor mij goed gezet.
Bijv GRENZELOOS weet ik veel wat dat is Nee zij de helpdeskmedewerker dat is veel goedkoper en ja daar ging ik dan maar vanuit.
Nu zijn die prijzen verplicht aangepakt voor buitenland bellen en SMS en nu zijn die prijzen veel ongunstiger dan als je GRENZELOOS uit heb staan.
Dus ik maar even gebeld met de helpdesk (want je kan het gratis aan en uitzetten).
Nu het volgende dat kan dus NIET je moet eerst een maand en 1 dag bij T-Mobile zijn dan kan dit pas uitgezet worden.
Lekker dan ben ik allang weer terug van vakantie.
Heerlijk dat dat niet eerst verteld word zeg.
Maar ja de keuze van netwerken word steeds minder dus je moet wel he.

Sorry voor een beetje negatief bericht maar ik hoop dat ik er mensen mee help dat ze hier niet instinken.

gr AR146
Reputatie 2
Ik heb sinds juli 2008 een iPhone 3G met een i150 abbonement.
Alleen heb ik ondertussen genoeg van het weinige aantal smsjes wat ik kan versturen. Nu bel ik niet heel veel dus het leek me wel wat om over te stappen naar een Relax abbonement.
Kan ik, met mijn i150 overstappen naar een Relax 100 + Onbeperkt sms + Web en walk plus? Of moet perse de basisbundel van Relax even hoog zijn als de i150?
Reputatie 2
je kan binnen je contractstermijn slechts upgraden! je huidige abo i-150 is 29,95, dus je kan dan alleen overstappen naar minimaal Relax 300 (van 34,50). dan moet je er daarbij dus nog de SMS Max en WnW Plus toevoegen, niet echt lucratief. wellicht is een upgrade naar i-300 nog de beste oplossing...
Reputatie 2
Relax 300 34,50
WnW + 14,95
SMS Max 9,95
_________________
59,40

Of een i-300 van 44,95
Heb je 700 minder smsjes, maar twee keer zo snel internet zonder fair use (snelheid drop).
Reputatie 2
Hallo allemaal..

Normaal gesproken ben ik een erg tevreden klant van T-mobile. Maar ze hebben het zovaak geflikt om me weer iets aan te smeren wat niet klopt..

Nu zal ik alleen vertellen wat me dit keer weer is geflikt..

Ik heb in september 2008 getekend voor een i300 abbo. Maar omdat ik er overheen belde adviseerde een meisje uit de winkel van. Heh je belt teveel verhoog het dan.. want als je op een gegeven moment minuten teveel hebt kun je m nog altijd verlagen naar je contract. Dus naar een i300. Nou ja prima. Dan doen we dat..

Nu komt het. Mijn iPhone is kapot.. geen garantie niks erop.. heb nog een doorlopend contract van nog 10 maanden. Dus ik heb een ander toestel los gekocht. Ik heb een Blackberry gekocht. Nu ben ik langs geweest in de winkel. met de vraag of ik ipv een i abbo, een relax abbo mocht.. Ja dat mocht voor 75 EURO PER MAAND!voor alleen belminuten en geen sms en internet tegoed! omdat ik nu een i500 heb lopen.. Ik zei ja..dat is leuk en aardig nu maar JIJ zei tegen mij dat ik het mocht verlagen. nu ontkend ze het !!:S dit is toch gewoon bagger. Ik heb getekend voor een i300 ik wil nu een i300:S.. als ik die verander naar een relax abbo..met sms en internet tegoed kom ik ongeveer evenduur uit als nu. 65 euro ongeveer. en als ze dit niet omzetten, dan ben ik90 euro per maand kwijt! HALLO IK BEN EEN STUDENT! Ik kan dit bedrag niet elke maand kwijt! en ik vind het LELIJK DAT MIJ VOOR DE 3E KEER IETS WORD GEZEGT MAAR ACHTERAF GEWOOON * IS!\ WAT MOET IK DOEN WANT IK HAAT T-MOBILE MOMENTEEL
Reputatie 5
@lOves, Ik heb je een PM gestuurd, je kunt mij een bericht terugsturen zodat ik voor je na kan kijken wat de mogelijkheden zijn.
Reputatie 2
Oke bedankt voor de reacties.
Dus als ik zou willen veranderen naar Relax gaat mijn internet snelheid naar beneden en kan ik dus ook niet meer onbeperkt internetten/ emailen?
Hoeveel moet je per dag internetten om over die grens heen te gaan?

Want ik kan nu wel gaan verhogen naar een i300 abbonement maar dan heb ik ipv 5 smsjes per dag er maar 10, dat is maar 5 meer.
Reputatie 5
@ChrissieK, je kunt met een web'n'walk (Plus) onbeperkt gratis internetten/e-mailen binnen Nederland.
De snelheid van web'n'walk en web'n'walk Plus is verschillend. Kijk eens op onze website voor meer informatie over deze twee internetbundels.
Reputatie 2
Anne-Marie schreef:

@lOves, Ik heb je een PM gestuurd, je kunt mij een bericht terugsturen zodat ik voor je na kan kijken wat de mogelijkheden zijn.Anne-Marie ik vind het erg vriendelijk dat je mij wilt helpen maar wat is een PM ? Sorry ik snap hier echt niets van en ik kan je ook niet iets prive mailen of zo.

Groetjes Esther
Reputatie 4
@l0ves

Een PM is een prive bericht (message) die je naar forumgebruikers kunt sturen.
Reputatie 2
Ik heb op dit moment een Flex 20 abo welke nog 1,5 jaar loopt. Wil mijn tafiefplan verhogen maar wil niet nog 1,5 jaar perse aan dat hoger tariefplan vast zitten. Is het mogelijk om daarna tariefplan terug te zetten naar 20 (daar staat ie immers nu op vast)