Beantwoord

Beste smartphone voor fotografie

  • 9 augustus 2019
  • 1 reactie
  • 2055 Bekeken

Hallo!
Ik ben opzoek naar een goede smartphone om mee te fotograferen.
Wie heeft de gouden tip?
icon

Beste antwoord door Folkert 9 augustus 2019, 17:19

Hoi @luckylotEr zijn veel testen op internet te vinden. Kijk bij vergelijking sites waar getest wordt door mensen die een beetje verstand van fotografie hebben.

Dit leek me een aardige: https://www.digitalcameraworld.com/buying-guides/best-camera-phoneBedenk wel dat het telefoons zijn. Als je echt serieus wilt fotograferen zou ik voor een losse camera gaan. Die zijn qua optiek altijd in het voordeel, vooral de systeem camera's die al bijna de kwaliteit van een spiegelreflex bereikt hebben. Sommige van die camera's kunnen ook weer draadloos data naar je telefoon sturen.P.S. Huawei gaat binnenkort over van Android naar hun eigen OS en de vraag is of dat een succes gaat worden. Persoonlijk zou ik voor een Google Pixel gaan, goede camera en garantie op goede up to date Android software rechtstreeks van Google.Groet, Folkert
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +18
Hoi @luckylot

Er zijn veel testen op internet te vinden. Kijk bij vergelijking sites waar getest wordt door mensen die een beetje verstand van fotografie hebben.
Dit leek me een aardige: https://www.digitalcameraworld.com/buying-guides/best-camera-phone

Bedenk wel dat het telefoons zijn. Als je echt serieus wilt fotograferen zou ik voor een losse camera gaan. Die zijn qua optiek altijd in het voordeel, vooral de systeem camera's die al bijna de kwaliteit van een spiegelreflex bereikt hebben. Sommige van die camera's kunnen ook weer draadloos data naar je telefoon sturen.

P.S. Huawei gaat binnenkort over van Android naar hun eigen OS en de vraag is of dat een succes gaat worden. Persoonlijk zou ik voor een Google Pixel gaan, goede camera en garantie op goede up to date Android software rechtstreeks van Google.

Groet, Folkert

Reageer