Vraag

Foto's verwijderen Sony Experia S


Heb heb per ongeluk gekozen voor 'contacten synchroniseren' bij het aanmelden van Facbook. Hierdoor staan alle foto's van Facebook op mijn telefoon.
Ik heb alles geprobeerd om ze te verwijderen, maar krijg ze er niet af. De keuze 'verwijderen'is er gewoon niet?! Inmiddels heb ik facebook afgemeld en weer opnieuw aangemeld en gekozen voor 'niet synchroniseren' maar nog steeds staan al de foto's erop! HELP!!

1 reactie

Reputatie 7
@ydekkers
Welkom op het T-Mobile Forum! :)

Uit je verhaal begrijp ik dat de facebook foto's bij je contacten zijn komen te staan. Deze foto's kun je verwijderen door de contactpersonen één voor één handmatig te ontkoppelen. Als je de contacten opent met een Facebook foto erbij dan staat er 'gekoppeld' Als je daar op klikt dan krijg je de optie om te ontkoppelen. Zodra je dit doet zal de foto ook verdwijnen 🙂

Reageer