Beantwoord

Geen gehoor met LG G6

  • 9 oktober 2018
  • 1 reactie
  • 1352 Bekeken

  • Debutant
  • 0 reacties
Tijdens bellen heb ik geen gehoor meer. Moet telefoon op luidspreker zetten
icon

Beste antwoord door Hajar 10 oktober 2018, 13:12

Hi M 1,Wat jammer dat je dit probleem ervaart. Kun je vertellen wat er precies aan de hand is? Heb je onlangs een software update gedaan? Kunnen zij jou wel nog horen? Heb je de microfoon ook al uitgeprobeerd in andere apps behalve de standaard bel app? Kun je bijvoorbeeld ook geen voiceclips opnemen of bellen via Whatsapp? Werkt de microfoon ook niet als je met de oordopjes belt? Zou je daarnaast nog kunnen aangeven welke software versie er nu op jouw toestel staat? Dan kunnen we nog gerichten meekijken naar een eventuele oplossing.Als het niet lukt om dit softwarematig op te lossen, dan zal je jouw toestel ter reparatie moeten aanbieden. Maar voordat je dit doet wil ik je adviseren om een kijkje te nemen in dit topic.Laat je even weten of het lukt?
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi M 1,

Wat jammer dat je dit probleem ervaart. Kun je vertellen wat er precies aan de hand is? Heb je onlangs een software update gedaan? Kunnen zij jou wel nog horen? Heb je de microfoon ook al uitgeprobeerd in andere apps behalve de standaard bel app? Kun je bijvoorbeeld ook geen voiceclips opnemen of bellen via Whatsapp? Werkt de microfoon ook niet als je met de oordopjes belt? Zou je daarnaast nog kunnen aangeven welke software versie er nu op jouw toestel staat? Dan kunnen we nog gerichten meekijken naar een eventuele oplossing.

Als het niet lukt om dit softwarematig op te lossen, dan zal je jouw toestel ter reparatie moeten aanbieden. Maar voordat je dit doet wil ik je adviseren om een kijkje te nemen in dit topic.

Laat je even weten of het lukt?

Reageer