Sticky

[Geruchten] Bespreek hier alles over de toekomstige BlackBerry toestellenToon eerste reactie

186 reacties

Komt de blackberry classic ook bij t-mobile???
Reputatie 4
Badge +4
Beste kirstiekirst, de kans is groot dat T-mobile hem zelf niet in het assortiment opneemt.

Daarmee kunt u alleen via externe kanalen een BlackBerry in combinatie met een T-mobile abonnement krijgen.
Kan ik via die weg mijn abonnement ook verlengen?
Reputatie 4
Badge +4
ja hoor, dat heb ik begin dit jaar zelf ook gedaan. Ik wilde toen perse een BlackBerry Z30, dus heb ik mijn abonnement verlengd via Typhone. Maar de prijzen wisselen sterk, dus ik zou u aanraden ze met elkaar te vergelijken. Succes!
Reputatie 4
Badge +4
ik heb een poosje niet de kans gehad om hier wat meer vulling te geven en ik zal in de tussentijd vast wat gemist hebben qua geruchten en nieuwigheden. Inmiddels is de BlackBerry Classic verkrijgbaar en hebben de meesten de updates naar 10.3.1 wel gehad.

de laatste geruchten wijzen er op dat er qua specsheet een soort van opvolger voor de (hier niet verkrijgbare) Z3 in de pijpleiding zit:

Het toestel, onder de schuilnaam Rio, lijkt volgens de laatste geruchten wel eens de naam Leap te kunnen krijgen.

De specs welke tot nu toe worden genoemd zijn:
9.5 mm profile
5" 1280 x 720 display
2MP front facing, 8MP rear facing cameras
2800 mAh non-removable battery
MSM 8960 Dual Core 1.5 GHz processor
2 GB RAM, 16GB Flash + Micro SD
Penta Band LTE + 4G Hotspot
Wi-Fi 2.4GHz 802.11 b/g/n
BT 4.0 / DLNA / Miracast
Dual Microphone
Speaker phone

Bron: CrackBerry.com
Reputatie 4
Badge +4
Het hoort hier niet helemaal thuis, maar toch ook weer wel omdat het om een gerucht en over toestellen gaat :P

op 19 Februari vertelde T-Mobile CEO John Legere dat de netwerkprovider "in onderhandeling is" met BlackBerry omtrent het wederom verkopen van hun toestellen. De twee bedrijven staakten hun samenwerking in April 2014; een paar maanden nadat BlackBerry bezwaar maakte tegen een T-Mobile campagne welke BlackBerry smartphone gebruikers aanspoorde om te switchen naar Apple's iPhone.

Tijdens zijn reguliere driemaandelijkse conference call met financiële analisten, die live gestreamd werd via YouTube, gaf Legere blijk dat het bedrijf weer in gesprek is met BlackBerry weer. Hij voegde hieraan toe dat een aantal fans van zowel T-Mobile en BlackBerry "ons graag weer ziet samenwerken." Legere zei "we zijn erg optimistisch over de gesprekken," maar details zijn niet onthuld.

Bron: CrackBerry.com

Ik ben voor! 😃
Reputatie 4
Badge +4
op het Mobile World Congress deze week heeft BlackBerry twee nieuwe toestellen onthuld, namelijk de Leap en een slider onder de codenaam Keian.

De Leap heeft een 5" HD display met een 1280 x 720 HD resolutie, 294 PPI, een 8MP Rear camera, 16GB of (uitbreidbaar) geheugen en een batterijduur tot 25 uur volgens de specificaties vrijgegeven door BlackBerry. BlackBerry geeft een prijs van $275 USD en hij is verkrijgbaar rond April waarbij de uitrol start in Europa.Bronnen + volledig persbericht + Video:
CrackBerry.com
CrackBerry.com

De BlackBerry 'Keian' zal volgens BlackBerry een high-end toestel zijn, ontworpen in samenwerking met Porsche Design.

BlackBerry pronkte met de nieuwe BlackBerry 10 slider op het Mobile World Congress. Ondanks dat het toestel nog geen naam heeft en de specs nog niet zijn vrijgegeven weten we uit commentaar dat het toestel een zogenaamd dual curve display zal krijgen en, uiteraard, het geweldige BlackBerry 10 keyboard.

Het klinkt als een samenwerking tussen BlackBerry en Samsung, maar er is geen enkele bevestiging hieromtrent.Het toestel heeft veel wel van de BlackBerry Blade, maar dan met een vleugje Samsung Galaxy S6 edge-heid.Bronnen + Video:
CrackBerry.com
CrackBerry.com
Reputatie 4
Badge +4
Voor de mensen die geinteresseerd zijn:
CrackBerry's "BlackBerry at Mobile World Congress 2015" Live Blog
Reputatie 4
Badge +4
Hands-on met de Leap:https://youtu.be/SJHwnny9t0E

https://youtu.be/dDHS64t8xVc

De presale van de Leap is inmiddels ook begonnen in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Ik ben benieuwd wanneer we hem hier kunnen bekijken
Reputatie 4
Badge +4
Er is een foto van de BlackBerry "Oslo" opgedoken:er is niet veel bekend over dit toestel buiten het feit dat hij waarschijnlijk een 3450mAh batterij zal hebben en draait op 10.3.2. Daarnaast zal hij hoogstwaarschijnlijk alleen voor de Chinese markt bestemd zijn.

Bron: CrackBerry.com
Reputatie 4
Badge +4
Leuk nieuwtje via CNBC

Hoe lang duurt het nog voor wij hiervan kunnen profiteren? 😃
Reputatie 4
Badge +4
Het is geen nieuw toestel, maar een nieuwere versie van de Passport. Uiteraard zijn er wat kleine wijzigingen en verbeteringen doogevoerd, maar het is vooral de buitenkant die anders is:over een week of 4-5 is hij waarschijnlijk hier in Nederland ook verkrijgbaar
Ze moeten ook die aparte BlackBerry internet weggooien
Reputatie 4
Badge +4
Beste Lettice, sinds het BlackBerry 10 besturingssysteem heeft u geen aparte BlackBerry bundel meer nodig naast het abonnement
Is er al een oplossing voor het uitvallen van de Z10, ...
(Ongeveer 5x per dag)
Reputatie 4
Badge +4
Beste Mars66, dit is niet het juiste topic om die vraag te stellen. U had beter een nieuw topic met uw vraag aan kunnen maken, maar kunt u misschien wat meer vertellen over het uitvallen? Hoe oud is uw toestel, welke software versie gebruikt u, welke niet-standaard apps heeft u draaien, dat soort dingen....
Reputatie 4
Badge +4
Weer een paar nieuwtjes. In Amerika is het voor elkaar: BlackBerry en T-Mobile hebben elkaar weer in de armen gesloten en T-Mobile nodigt BlackBerry gebruikers uit om weer over te stappen naar hen:

http://www.t-mobile.com/blackberry-byod.html?clickid=TT%3AQguyfM3Ej2lKzqVW6JS%3AlUkX3g0SueSL12U0&cmpid=WTR_AF_AQ_PR_187812&irpid=159229&iradid=187812&irgwc=1

Zal het nu een kwestie van tijd zijn voordat we hier ook weer gewoon BlackBerry's rechtstreeks bij T-Mobile vandaan kunnen halen?

Inmiddels is de BlackBerry Passport Silver Edition uit voorraad verkrijgbaar bij diverse internetwinkels.

Ook is er in de tussentijd het een en ander bekend geworden over de Slider, die ook door het leven gaat als "Venice"

Wat spionage foto's:

Wat Renders in combinatie met Android (Android? ja Android! er gaan geruchten dat BlackBerry het gaat integreren in/naast BB10).

Nog wat video's:

https://youtu.be/hh4l5mvVCDY

https://youtu.be/8OP2QthtnP0

https://youtu.be/NwDmipADpIo

De BlackBerry Productivity Suite (Hub, Calendar, Contacts, Docs to Go, Keyboard en Universal Search in een):Vooralsnog word er gesproken over een mogelijke release van de slider in Amerika in november, maar er staat nog niks vast.
bedankt voor de info. ik ben zelf heel benieuwd waar BlackBerry mee gaat komen na al die maanden na nadat ze de slider hebben getoond tijdens de Passport release (en de hele periode daarvoor natuurlijk dat ze bezig zijn met......?). Android? Dual OS? Spannende tijden in ieder geval.....
Reputatie 4
Badge +4
Het is jammer dat BlackBerry zoveel energie steekt in bedrijfsmatige beveiligingssoftware (wat ook wel zeer begrijpelijk is) en handsets op de tweede plaats lijkt te zetten.

Ik denk dat als zij het voor elkaar krijgen om Android te beveiligen op het niveau wat we gewend zijn van BlackBerry ze nog wel eens een positieve draai aan de verkoop kunnen geven. Beveiliging van mobiele toestellen is op dit moment een "hot item."

Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar de uiteindelijke release van de Slider. Ik zit er namelijk zelf aan te denken om deze als vervanger van de Z30 aan te schaffen....
Reputatie 5
Interessant een android device met een volwaardig toetsenbord, touchscreens zijn nog steeds niet mijn ding. Iets om in de gaten te houden sowieso.
Ik hoop alleen dat BB de concurrentie aankan met Samsung en Apple op de Europese markt, ik weet dat voornamelijk overheid en overheidsinstellingen nog BB's gebruiken.
Waar ze wellicht op kunnen winnen is bouwkwaliteit, ontvangstkwaliteit (BB zie ik nog steeds net als Nokia als toestellen met het beste mobiele bereik) en de 2 allerbelangrijkste ; Marketing en prijs. Als dit allemaal snor zit zie ik zeker op de zakelijke markt nog wel kans dat het aanslaat.
Reputatie 4
Badge +4
nog meer foto's!!

Ik wil 'm 😛
Reputatie 4
Badge +4
Een hele mooie samenvatting over wat er tot nu toe bekend is over de Priv (voorheen Venice; de slider)
Denk je dat we de blackberry priv in het assortiment krijgen???
Reputatie 4
Badge +4
T-Mobile in Amerika heeft BlackBerry weer opgenomen in het assortiment. Dus laten we hopen dat het een kwestie van tijd is dat ze hier in NL ook weer BlackBerry aan gaan bieden.

Ik denk dat de Priv wel een toestel kan zijn wat ze weer over de streep kan trekken....
Ik gebruik nu de passport... wat een toptoestel met die toetsenbord. Krijg weleens commentaar via whatsapp hoe het kan dat ik zo snel kan reageren 🙂

Reageer