Beantwoord

HTC 10 in het rood

  • 24 juni 2017
  • 3 reacties
  • 4163 Bekeken

Waar kan ik de HTC 10 in het rood nog kopen?
icon

Beste antwoord door Thalina 26 juni 2017, 09:30

Hoi Gijsje12,Welkom op het forum!Leuk dat je op zoek bent naar een nieuw toestel! Ik heb bij ons in de T-Mobile shop gekeken, maar wij leveren dit toestel niet. Ook niet in andere kleuren. Ik heb ook bij andere externe dealers gekeken, maar ik zie de rode variant er niet meer tussen staan. Dus ik vrees... dat je voor een andere kleur moet kiezen 😉 Zit er nog een andere mooie kleur tussen?Succes met het kiezen! Als ik er nog bij kan helpen of bij iets anders, laat het gerust weten!
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Gijsje12,

Welkom op het forum!

Leuk dat je op zoek bent naar een nieuw toestel! Ik heb bij ons in de T-Mobile shop gekeken, maar wij leveren dit toestel niet. Ook niet in andere kleuren. Ik heb ook bij andere externe dealers gekeken, maar ik zie de rode variant er niet meer tussen staan. Dus ik vrees... dat je voor een andere kleur moet kiezen 😉 Zit er nog een andere mooie kleur tussen?

Succes met het kiezen! Als ik er nog bij kan helpen of bij iets anders, laat het gerust weten!
het vervelende is dat mij 2 weken geleden beloofd is door moblile.nl dat er in juli nog genoeg HTC 10 rode toestellen zouden zijn. Ik wilde even wachten omdat in juli ik mijn abonnement kan verlengen, dus ik dacht dat doe ik dat gelijk en nu wil ik dat gaan doen en is het rode toestel toch op en daar baal ik van
Reputatie 7
Badge +20
Hey Gijsje12,

Ik snap goed dat je daar van baalt!

Mobiel.nl is een externe partij die een andere voorraad heeft en verder ook niets met ons te maken heeft. Zij verkopen abonnementen van alle providers, waaronder van ons. Ik vind het vervelend dat er wat is toegezegd, dat nu anders blijkt te zijn, maar hier moet je voor bij hun zijn. Zij kunnen je ook uitleg geven of de rode HTC 10 nog in hun assortiment komt!

Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag!

Reageer