Htc One X slechte wifi verbinding

  • 10 november 2013
  • 29 reacties
  • 4935 Bekeken


Toon eerste reactie

29 reacties

@Jan Cees

Welkom op het forum!

Als je jouw toestel al een keer terug hebt gezet naar de fabrieksinstellingen nadat je een back-up hebt gemaakt en het probleem is nog steeds niet opgelost. Dan kan je inderdaad jouw toestel ter reparatie aanbieden in een van onze T-Mobile Shops.

Controleer wel of je dit toestel via ons hebt aangeschaft. Als dit niet het geval is dan kan je terecht bij de verkoper die je dit toestel heeft verkocht. :)

Voor uitleg over je toestel resetten kan je de 'Toestelhulp' pagina bezoeken.
Dank voor je reactie.

Ik heb inmiddels de aanschafnota gevonden. Het apparaat is via Studentmobiel aangeschaft, dus zal via dat kanaal (Dynafix) het toestel ter reparatie aanbieden.

Heb inmiddels een back-up gemaakt, maar terugzetten naar fabrieksinstellingen zal niet helpen aangezien het héél duidelijk is dat bij (zelfs heel licht) knijpen in de rechterbovenhoek het WiFi signaal enorm in sterkte toeneemt. Hardware problem dus.

Dank voor de support in ieder geval!
@ Jan Cees

Prima, dan kan je inderdaad contact opnemen met Studentmobiel om een beroep te doen op de fabrieksgarantie. Laat nog maar even weten hoe de reparatie is afgelopen! 🙂
Reputatie 3
@ Jan Cees,

Zou wel een backup maken als ik jou was. Als je toestel retour komt van Dynafix dan staat je terug op fabrieksinstellingen.
Reputatie 6
@Jan Cees

Het is altijd aan te raden vooraf een backup te maken. Je kunt daarvoor de stappen volgen in onze toestelhulp.

Reageer