Beantwoord

Huawei loopt vast

  • 26 november 2017
  • 1 reactie
  • 4754 Bekeken

Mijn Huawei is vastgelopen. Reset werkt niet. Hij gaat uit en na 10 seconde vanzelf weer aan en blijft op de zelfde scherm uren lang. Heeft iemand een oplossing???

Groetjes
icon

Beste antwoord door Sam- 28 november 2017, 12:32

Hey Mvasksos,Welkom bij de community!Wat balen zeg.. Hoe is dit gebeurd? Wat was je aan het doen toen je telefoon vastliep? Welke huawei gebruik je? Wordt je telefoon wel herkend door je computer of laptop? Zo ja, dan wil ik je vragen om meteen een back-up te maken van al je gegevens. Dan raak je in ieder geval niets kwijt als je een fabrieksreset doet.Je kan een fabrieksreset doen door de instructies op deze pagina te volgen. Met behulp van deze instructies kan je namelijk je telefoon resetten zonder dat je in het menu van je toestel komt. Zou je dit willen uitproberen?Werkt ook dit niet dan wil ik je vragen om een kijkje te nemen in dit topic. Hier vind je nog een paar tips om een reparatie te voorkomen. Als deze niet te voorkomen is dan vind je ook instructies over het reparatieproces.We zijn erg benieuwd naar je reactie!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Hey Mvasksos,

Welkom bij de community!

Wat balen zeg.. Hoe is dit gebeurd? Wat was je aan het doen toen je telefoon vastliep? Welke huawei gebruik je? Wordt je telefoon wel herkend door je computer of laptop? Zo ja, dan wil ik je vragen om meteen een back-up te maken van al je gegevens. Dan raak je in ieder geval niets kwijt als je een fabrieksreset doet.

Je kan een fabrieksreset doen door de instructies op deze pagina te volgen. Met behulp van deze instructies kan je namelijk je telefoon resetten zonder dat je in het menu van je toestel komt. Zou je dit willen uitproberen?

Werkt ook dit niet dan wil ik je vragen om een kijkje te nemen in dit topic. Hier vind je nog een paar tips om een reparatie te voorkomen. Als deze niet te voorkomen is dan vind je ook instructies over het reparatieproces.

We zijn erg benieuwd naar je reactie!

Reageer