Vraag

Hulp gezocht bij kiezen andere high-end Android telefoon ipv een Galaxy model

  • 3 april 2016
  • 4 reacties
  • 155 Bekeken

Ik bezit op dit moment een Galaxy S3 en wil eigenlijk een op dit moment nog vrij moderne high-end Android telefoon gaan kopen. In mijn S3 gebruik ik de mogelijkheid best vaak om de batterij om te wisselen (ik heb er 2) en ook gebruik ik een micro-SD kaart in het slot dat ik vol met muziek en andere grote files heb staan. Ik was dan ook 'boos' dat Samsung besloot om de S6 en S6 Edge (en nu ook de S7) geen verwisselbare batterij te geven en ook geen micro-sd-kaart-slot.
Samsung Galaxy toestellen bevallen me erg en daarom vind ik het erg moeilijk een soortgelijk high-end toestel als de S6 of S7 van een andere fabrikant te kiezen die wel een verwisselbare batterij en micro-sd-kaart-slot heeft. Het zou ook een versie mogen zijn met bijvoorbeeld 64GB en dan zonder micro-sd-kaart-slot. Eigenlijk wil ik niet boven de 500 euro aanschafprijs gaan en daarom mag het ook een model van vorig jaar zijn (zoals de S6 is). Als je een merk/model Android toestel weet dat zo'n beetje aan mijn eisen voldoet dan hoor ik het graag.

4 reacties

Reputatie 6
Hoi maicod,

Je geeft aan dat je graag bij een Samsung wilt blijven. De nieuwe S7 (edge) kun je namelijk wel uitbreiden met een externe SD kaart. Hiermee heb je al één probleem opgelost. Voor wat betreft de accu, dat zul je steeds vaker gaan zien. Alleen LG maakt nu een uitzondering met hun nieuwe G5. Uiteraard is dit ook eventueel op te lossen met een powerbank waarmee je de telefoon onderweg meerdere malen mee kunt opladen.

Enkele alternatieven, maar de meeste zijn zonder verwisselbare batterijen:

LG G5
Sony Z5
HTC One M9

Succes!
Reputatie 2
Badge
Aanvullend alternatief:

https://www.gsminfo.nl/mobiele-telefoons/samsung/galaxy-s5-neo/specificaties

https://shop.t-mobile.nl/eca/mcsmambo.p?M5NextUrl=RAPRD&M5Currurl=RAPRD&M5PrevUrl=&art_id=msags5nazw&art_typ=&bag_add=msags5nazw&ab_agid=1&ord_num=1&xart_id=12brpp001%2CHCOPYH2%2C12hip300%2C12dat31u%2C12min30u&upsell_loc=4&VAS=&abo_id=12brpp001&init_abo_id=12brpp001&upsell_abo_id=&art_desc=Samsung-Galaxy-S5-Neo-Zwart&bag_del=&M5WebChoice=CMT_25617107&abo_switch=2

http://www.galaxyclub.nl/samsung-galaxy-s5-neo/
De Note 4 is hier en daar ook verkrijgbaar onder de 500 euro, misschien is dat nog een optie als je toch bij Samsung wilt blijven hangen? De Note 4 is high-end, heeft een uitneembare batterij en uitbreidbaar geheugen. 🙂 (En als updates belangrijk zijn, de Note 4 kan Marshmallow draaien.)
Reputatie 3
Zou overstappen naar de LG G4 of de LG G5, zo kan je weer lang verder met goede specificaties en een wisselbare accu.

Reageer