Vraag

Instellen mobiel netwerk op Lumia 435


Heb volgens instructie de apn handmatig ingevuld alles zou moeten kloppen.
Zie boven in scherm een H , heb helpdesk gebeld van Bayer volgens hen zou toestel niet geschikt zijn voor mobiel internet, toestel is een lumia 435 kunnen jullie dit bevestigen ?

5 reacties

Reputatie 4
Badge +9
Dit toestel is gewoon verkocht in nederland dus daar werkt
internet op .
Hierbij link voor de instellingen , misschien werkt het .

https://apn-netherland.gishan.net/settings/946_2_t-mobile__apn_settings_for_microsoft_lumia_435.php
Jan ,

Bedankt voor je snelle reactie, het gaat echter niet werken , ik heb wel een lumia 435 maar probleem is dat ik de verificatie code niet kan wijzigen is en blijft PAP.
bijgevoegd een foto , ik hoop dat iemand hier iets mee kan .
Reputatie 7
Badge +18
Hey Kassikougom,

De verificatiecode zou ook eigenlijk PAP moeten zijn. Zou je de instructies uit onze eigen Toestelhulp eens uit kunnen voeren? H is een frequentie waar je wel mee zou moeten kunnen internetten. Kun je ook eens de instellingen van jouw mobiele internet eens kunnen controleren om te kijken of daar wellicht een functie verkeerd staat waardoor het niet lukt?

Controleer ook even of jouw simkaart het wel goed doet, dan hebben we ook dat uitgesloten! Je vindt op deze pagina de instructies om de simkaart te testen.

Ik ben heel benieuwd of het gelukt is!
Hallo David,

Toestel instellingen zijn correct, heb sim kaart gereinigd.
Na opnieuw opstarten weerderom geen verbinding met internet.
Heb nog niet geprobeerd om simkaart in ander toestel te proberen, heb hier geen ander toestel voor beschikbaar maar zal dit later nog proberen.
Reputatie 6
Badge +17
Hi Kassikougom,

Jammer dat de tips niet hebben geholpen. Heb je het inmiddels kunnen testen met een ander toestel? Je zou ook langs een T-Mobile Shop kunnen gaan en daar een kruistest kunnen uitvoeren? Mijn collega's helpen je graag verder!

Reageer