Vraag

LG G5 Vingerafdruk sensor (defect)


Hallo,

Nou heb ik mijn LG G5 nog geen jaar en begin ik nu al problemen te krijgen met mijn vingerafdruk sensor. Mijn LG G5 probeert zichzelf constant te vergrendelen, het lijkt wel of ie zijn eigen wil heeft nu. De voorkant en achterkant van mijn mobiel wordt ook aardig warm. Weet iemand toevallig wat dit probleem kan zijn?

6 reacties

Reputatie 6
Badge +17
Hi Natchel,

Wat vreemd zeg. Heb je al geprobeerd om je vingerafdruk te verwijderen en opnieuw in te stellen? Mocht dat niet werken zou je dan je toestel terug kunnen zetten naar fabrieksinstellingen? Maak wel eerst een back-up van je gegevens.

Laat je even weten of het hiermee is opgelost?
Dat werkt helaas ook niet, het duurt ook best wel lang voordat mijn LG G5 aan gaat. Normaal was dat altijd binnen 2-3 seconden met het inhouden van de aan/uit knop.
Reputatie 6
Badge +17
Hi Natchel,

Heb je beide tips geprobeerd? Wat gebeurt er als je het toestel reset zonder de back-up terug te zetten? Kun je dan wel opnieuw je vingerafdruk instellen?
Ik heb mijn LG G5 weer opnieuw op kunnen starten, maar de aan/uit knop doet nu helemaal niks meer.
Reputatie 3
Hoi Natchel,

Wat ongelukkig dat het mogelijk gaat om een defect aan het toestel. In dit forumtopic kun je lezen hoe je eventueel een reparatie kunt voorkomen en hoe je je toestel kunt aanmelden ter reparatie. Ik heb eens zitten neuzen op internet, maar ik kom geen andere mogelijke oplossingen tegen dan die hier al zijn aangedragen.

Als je er niet uitkomt of je hebt aanvullende vragen, laat het gerust weten!
*#546368#*850#
Click op device test, SAAT, Service menu- manual test,scroll naar FINGERPRINT TEST.
Wat is het resultaat?

Reageer