Beantwoord

Mail app LG G2/Android

  • 2 juni 2015
  • 3 reacties
  • 204 Bekeken

Sinds een week ontvang ik gedurende enkele keren per dag zogenaamde lege mails. Ik zie de afzender en de eventuele bijlage, maar er staat totaal geen tekst in de mail. Ik heb mijn toestel opnieuw opgestart, dat helpt even. Ik heb al mijn instellingen voor de mail bekeken maar zie niets wat eventueel verkeerd zou zijn ingesteld. Ik gebruik overigens nog gewoon de pop en smtp. Alle vier mijn mailboxen zitten niet vol (totaal hooguit 30 à 40 mails). Bij de Gmail-app werkt alles prima. Kan iemand mij behulpzaam zijn?
icon

Beste antwoord door ShadowLea 2 juni 2015, 14:52

Zou je K9 Mail eens willen proberen? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsck.k9

De standaard Email app heeft nogal wat kuren.
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +9
Zou je K9 Mail eens willen proberen? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsck.k9

De standaard Email app heeft nogal wat kuren.
De standaard mail app werkt inderdaad niet altijd helemaal mee. Ik gebruik nu vrijwel alleen maar de Gmail app. Je geeft aan dat die het wel naar behoren doet dus misschien kan je net als ik daar gewoon op overstappen?
Het kan altijd zo zijn dat dit komt door de nieuwste update en dat dit een tijdelijke bug is. Misschien fixen ze hem snel.
Dank voor jullie reactie, ShadowLea en JoaoLoupatty. Ik heb inderdaad K9 gedownload gistermiddag en sindsdien geen problemen meer ondervonden. Hopelijk blijft het zo!

Reageer