Beantwoord

Mappen in Windows Live Mail

  • 11 september 2017
  • 3 reacties
  • 136 Bekeken

Sinds een foutmelding komen door mij verzonden berichten en concepten niet meer in de mappen op Windows Live Mail terecht. Zoals ik eerder aangaf werk ik met één email account, nl. een gmailaccount, en komt alle post (dus ook de verzonden post) via deze weg in Windows Live Mail terecht.
het gmail account op internet werkt nog goed: daar functioneren de mappen 'verzonden 'mail' en 'concepten'' nog wel. maar het is lastig om daarvoor speciaal het internet op te moeten.
Wie weet raad/
icon

Beste antwoord door doke melman 13 september 2017, 14:16

inmiddels is het probleem opgelost! het was heel simpel. de mappen waren alleen maar verborgen, en een druk op het pijltje van gmail bracht ze weer te voorschijn.
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Doke,

Zou je kunnen aangeven welke foutmelding het was? Dat maakt het een stuk makkelijker voor ons om te bedenken wat het probleem zou kunnen zijn. Daarnaast helpt het ons ook erg veel als je aangeeft op welk apparaat/toestel je jouw e-mail checkt en welke applicatie je hiervoor gebruikt. Je gaf in het andere topic aan dat het om Thuis gaat, dus gaat het dan om jouw computer of telefoon?

Als het om jouw telefoon gaat, dan zou ik je aan willen raden om de e-mail even helemaal opnieuw te installeren. In onze Toestelhulp vind je instructies om dit te doen. Hopelijk lukt het zo!

We horen graag van je of het gelukt is en anders zien we de extra info graag tegemoet! 🙂
Dank voor de reactie, David,
Het gaat om een desktop computer.
Windows gaf een foutmelding en ging toen gelijk opnieuw opstarten. Het was een algemene melding en niet nader uitgelegd.Toen ik daarna in Windows Live Mail ging werken waren de mappen Verzonden mail, Concepten en Verwijderde berichten niet verdwenen, maar er worden geen berichten meer toegevoegd. Bij het gmailaccount op internet, worden wel berichten toegevoegd. Ik denk zelf dat het aan de instellingen ligt, maar weet niet hoe.....
Ik heb Windows 10, maar mijn mail programma is van 2011.
graag hoor ik van je,
Doke
inmiddels is het probleem opgelost! het was heel simpel. de mappen waren alleen maar verborgen, en een druk op het pijltje van gmail bracht ze weer te voorschijn.

Reageer