Beantwoord

Na update werkt spraakbesturing Sony Xperia X niet goed

  • 1 augustus 2017
  • 1 reactie
  • 247 Bekeken

Ik heb mijn telefoon laatst geüpdate. Maar na de update heb ik het probleem dat als ik mijn headset aansluit dat hij uit het niets mijn muziek stopt en verder zet bij elk geluidje, en hetzelfde gldt voor Google spraakgestuurd zoeken. Ligt dit aan mijn headset of is dit een instelling die uitgezet kan worden?
icon

Beste antwoord door David 2 augustus 2017, 12:57

Hey DeenaD,Dat is wel erg onhandig! :S Als ik het goed begrijp wordt jouw muziek dus elke keer uitgeschakeld wanneer er een melding binnenkomt en vervolgens niet meer van start gaat?Zou het kunnen dat er iets veranderd is aan de instellingen van Smart Connect? Dit kan wellicht door de reset gekomen zijn. Je vindt op deze site hier instructies voor.Als er zaken verkeerd gaan na een update, dan kan het zo zijn dat jouw Sony niet helemaal goed uit de update is gekomen. Om dit op te lossen kun je een reset uitvoeren. Zorg er wel voor dat je eerst een goede back-up van de gegevens maakt, dan verlies je geen gegevens! In onze Toestelhulp vind je instructies voor de back-up en de reset. Met deze reset zet je alles weer even recht en dan zou het goed moeten gaan! 🙂Laat je weten of het gelukt is?
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hey DeenaD,

Dat is wel erg onhandig! :S Als ik het goed begrijp wordt jouw muziek dus elke keer uitgeschakeld wanneer er een melding binnenkomt en vervolgens niet meer van start gaat?

Zou het kunnen dat er iets veranderd is aan de instellingen van Smart Connect? Dit kan wellicht door de reset gekomen zijn. Je vindt op deze site hier instructies voor.

Als er zaken verkeerd gaan na een update, dan kan het zo zijn dat jouw Sony niet helemaal goed uit de update is gekomen. Om dit op te lossen kun je een reset uitvoeren. Zorg er wel voor dat je eerst een goede back-up van de gegevens maakt, dan verlies je geen gegevens! In onze Toestelhulp vind je instructies voor de back-up en de reset. Met deze reset zet je alles weer even recht en dan zou het goed moeten gaan! 🙂

Laat je weten of het gelukt is?

Reageer