Beantwoord

Nokia 7 plus, ook bij T-Mobile?

  • 25 april 2018
  • 2 reacties
  • 1649 Bekeken

Wanneer gaat T-Mobile de nieuwe Nokia toestellen in zijn/haar assortiment opnemen? Ben zelf geïnteresseerd in de Nokia 7 plus.
icon

Beste antwoord door Sam- 7 mei 2018, 11:34

Hey Ruud,Tof dat je hier interesse in hebt! Heb je in het verleden ook een Nokia toestel gebruikt? Wat trekt jou aan de nieuwe Nokia toestellen?Mijn reactie heeft vrij lang op zich laten wachten, waarvoor mijn excuses, omdat ik hiervoor navraag moest doen. Onze collega's van de afdeling die hierover gaan hebben mij net voor het weekend bericht dat de Nokia toestellen op dit moment nog niet op de planning staan, maar ze zijn aan het kijken naar de mogelijkheden! Er wordt gekeken naar hoeveel vraag er naar is en welke andere Nokia toestellen we aan kunnen bieden. Dit betekent dat het mogelijk is dat de Nokia toestellen in de nabije toekomst alsnog aangeboden worden.Ik hoop dat hiermee je vraag is beantwoord Ruud. Als je toch graag voor een Android toestel wil gaan, dan deel ik graag mijn mening; de Huawei P20 Pro, echt een geweldig toestel. Ik zeg dit niet als medewerker van T-Mobile, maar als Android gebruiker. 😃 De camera, het formaat, het design, de snelheid en vooral de batterij is echt geweldig. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een toestel, check dan even online naar reviews en ervaringen van andere gebruikers. Ik ben er van overtuigd dat dit toestel je zal bevallen. Je kan ook langs één van onze T-Mobile Shops gaan om de telefoon zelf even in de hand te houden en 'm uit te proberen.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 4
Badge +17
Hey Ruud,

Tof dat je hier interesse in hebt! Heb je in het verleden ook een Nokia toestel gebruikt? Wat trekt jou aan de nieuwe Nokia toestellen?

Mijn reactie heeft vrij lang op zich laten wachten, waarvoor mijn excuses, omdat ik hiervoor navraag moest doen. Onze collega's van de afdeling die hierover gaan hebben mij net voor het weekend bericht dat de Nokia toestellen op dit moment nog niet op de planning staan, maar ze zijn aan het kijken naar de mogelijkheden! Er wordt gekeken naar hoeveel vraag er naar is en welke andere Nokia toestellen we aan kunnen bieden. Dit betekent dat het mogelijk is dat de Nokia toestellen in de nabije toekomst alsnog aangeboden worden.

Ik hoop dat hiermee je vraag is beantwoord Ruud. Als je toch graag voor een Android toestel wil gaan, dan deel ik graag mijn mening; de Huawei P20 Pro, echt een geweldig toestel. Ik zeg dit niet als medewerker van T-Mobile, maar als Android gebruiker. 😃 De camera, het formaat, het design, de snelheid en vooral de batterij is echt geweldig. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een toestel, check dan even online naar reviews en ervaringen van andere gebruikers. Ik ben er van overtuigd dat dit toestel je zal bevallen. Je kan ook langs één van onze T-Mobile Shops gaan om de telefoon zelf even in de hand te houden en 'm uit te proberen.
Reputatie 7
Badge +18
Hoi Ruud,

Ik heb onlangs de Nokia 6.1 (2018) aangeschaft via Belsimpel, die zijn partner van T-Mobile. Omdat ik toch mijn T-Mobile Simonly moest verlengen heb ik dat via Belsimpel gedaan en kreeg ik ook nog korting op de aanschafprijs. Het ging allemaal heel soepel, binnen 24 uur stond mijn nieuwe contract al in "Mijn T-Mobile".

Ik ben zeer tevreden over de Nokia, degelijk, snel en vooral de Stock Android versie is fantastisch. Geen onnodige apps en bloatware, geen onzinnig fabriek specifiek UI zoals bij Huawei of Samsung.
De belofte van 2 jaar OS updates en 3 jaar security updates.
Qua camera is de Nokia wat minder bij weinig licht. En hij is niet waterdicht.

Groet, Folkert

Reageer