Sticky Beantwoord

Sony software update topic - stel je vragen aan de expert!Toon eerste reactie

975 reacties

Reputatie 2
@https://"https://forum.t-mobile.nl/members/rens013-270480/" je kunt de update binnen een aantal dagen verwachten.

@https://"https://forum.t-mobile.nl/members/markbothof-169795/" ik heb even overlegd met onze softwarespecialist. De software op de P990 hebben wij unbranded geleverd. Het gaat dus alleen om LG software. Je kunt het beste even contact opnemen met de telefonische klantenservice van LG via 0900 543 5454 (NL,€ 0,10 p/m). Zij kunnen dan ook meekijken in je toestel om te zien wat er precies misgaat. Je hebt al aangegeven dat je al contact hebt gehad met LG. Mijn collega heeft aangegeven dat je het best met hun telefonische klantenservice contact op kunt nemen in plaats van de webcare afdeling.


Eh, sorry Tom maar ik heb een Xperia SP (C5303)
Reputatie 2
Ben inmiddels iets verder gekomen, er komt nu wel een reactie als ik de USB kabel aansluit. Er komt een melding dat de "device driver software was not succesfully installed". Het gaat om de driver S1Boot Download.
 
Hi, ik heb laatst via het XDA forum een post gevonden met een link welke toestelen waarschijnlijk Android 4.4 KitKat gaan krijgen.
Als het waar is zullen een aantal mid-range toestellen van Sony (waaronder XL XM en meer), heeft iemand van jullie hier meer informatie over en/of kan vertellen of het waar is?

* 10 minuten later toegevoegd:*

Ook heb ik een vraag over de camera van de Xperia L sinds de update van 1.36 firmware naar 2.17 is de camera een stuk minder goed geworden (ook genoeg onderwerpen over te vinden op XDA) is er duidelijk wanneer dit gefixt gaat worden aangezien de XL op de site als "camera" telefoon word genoemd?

mvg, Max
Reputatie 3
Geen idee of de Xperia L en M 4.4 krijgen. Sowieso sluiten die achteraan de rij aan denk ik aangezien eerst de Z1, ZU, Z, ZL, ZR aan de beurt zijn denk ik. Maar de kans is zeker aanwezig ja. 
Reputatie 2
Beste T-mobile, het lukt mij nog steeds niet om mijn Xperia SP te updaten naar 12.0.A.2.25, zie mijn vorige meldingen.
Reputatie 2
@Allen goed nieuws, het goedkeuringsdocument voor de Xperia S update is geschreven. Dit betekent dat het binnen twee weken mogelijk is om de update te installeren. Deel gerust je bevindingen in dit topic! :)


Inmiddels zijn we 2 weken verder en hebben we nog steeds geen update. Wanneer kunnen we nou de update verwachten en waarom moet het allemaal zo traag bij t-mobile altijd?
Wie o wie kan mij helpen. Heb sinds afgelopen woensdag een sony xperia P. Heb via de computer de update uitgevoerd (Jelly Bean). Nu kan ik wifi niet meer aanzetten. Hij probeert het even en zet wifi dan weer vanzelf uit. Voor de update had ik geen problemen, maar helaas .... ik krijg het zelf niet opgelost. 
Misschien heeft iemand iets aan de volgende gegevens:

Sony xperia P
android versie 4.1.2
build nummer 6.2.A.1.100

Ik hoop echt dat iemand een goede oplossing heeft die ik snap. Ik baal hier vreselijk van en kan op internet geen echte oplossing vinden. 
Hallo,

Enige tijd geleden zag ik op Xperiforum dat er een update uitgekomen is voor de Xperia S. Nu zijn we inmiddels een paar weken verder en nog steeds geen update.

Mijn vraag: Is bekend wanneer de nieuwe update uit komt op mijn T-Mobile toestel?

Ik word er namelijk gek van dat mijn toestel steeds vast loopt en de accu 2X per dag geladen moet worden.

Alvast bedankt voor de reacties.
Patrick
Reputatie 2
Beste T-mobile, ik probeer het nog maar een keer, hoepnlijk nu wel een reactie😕

Het lukt mij nog steeds niet om mijn Xperia SP te updaten naar 12.0.A.2.25, zie mijn vorige meldingen.
Reputatie 2
Ze negeren de klanten gewoon, nadat ze zelf een onjuiste toezegging hebben gedaan. Schandalig. 
Update Xperia S staat eindelijk online!
@Schutkleur

Waar kan ik de update vinden van de Xperia S. Ik kan niet wachten. Als ik Sony moet geloven zou deze update echt voordelen hebben.
PC Companion. Ben ook benieuwd, heb hem er nu op staan.
Reputatie 2
PC Companion. Ben ook benieuwd, heb hem er nu op staan.
Ik ook, is gelukt ben benieuwd naar de verbeteringen qua accuduur.
@Schutkleur

Bedankt. Ik ga gelijk even proberen. Hoop dat de verbeteringen te merken zijn ook omtrent stabiliteit
Reputatie 3
En hoe bevalt de nieuwe update voor de S, al verbeteringen merkbaar? 
Reputatie 5
Beste T-mobile, ik probeer het nog maar een keer, hoepnlijk nu wel een reactie😕

Het lukt mij nog steeds niet om mijn Xperia SP te updaten naar 12.0.A.2.25, zie mijn vorige meldingen.


Excuses voor de late reactie en het misverstand. Ik zie dat wij de softwareversie 12.0.A.2.25 niet hebben uitgebracht. Je zou 12.0.A.2.45 moeten kunnen installeren. Van welke softwareversie maak je momenteel gebruik? Zou je het IMEI nummer via een privébericht naar mij kunnen sturen?
Ik heb de Sony Xperia Z1 (model;6903) en ik heb een paar vragen. Wordt de LTE optie bij netwerkmodus zichtbaar als T-mobile 4g lanceert in november, want die is nu nog niet op mijn telefoon zichtbaar. Nu alleen modus WCDMA en GSM. Mijn tweede vraag is, wanneer kan ik mijn firmware updaten van 14.1.G.1.518 to build of 14.1.G.1.531 die nu in diverse andere landen wel beschikbaar is. Als ik nu via pc companion probeer up te daten zegt het programma dat build 14.1.G.1.518 al up to date is!!!

mvg,

Maarten
Reputatie 2
Beste T-mobile, ik probeer het nog maar een keer, hoepnlijk nu wel een reactie😕

Het lukt mij nog steeds niet om mijn Xperia SP te updaten naar 12.0.A.2.25, zie mijn vorige meldingen.


Excuses voor de late reactie en het misverstand. Ik zie dat wij de softwareversie 12.0.A.2.25 niet hebben uitgebracht. Je zou 12.0.A.2.45 moeten kunnen installeren. Van welke softwareversie maak je momenteel gebruik? Zou je het IMEI nummer via een privébericht naar mij kunnen sturen?


Ik heb net softwareversie 12.0.A.2.25 kunnen installeren. Ik kreeg deze OTA. Hoe kom ik dan aan softwareversie 12.0.A.2.45 PC companion geeft aan dat er geen update is. Gr. Mark
@kurkdroog

De accu van mijn S lijkt wat langer mee te gaan. Ook lijkt het systeem IETS stabieler.
Wel moet ik erbij zeggen dat ik een schone installatie heb uitgevoerd. Eerst de update erop en toen terug naar fabrieks instellingen met alles wissen. Dit om te voorkomen dat er resten van eerder geïnstalleerde software overbleef.
Wij hebben vorige week 10.3.1.A.0.236 getest en goedgekeurd, dus die zal er ook zeer binnenkort zijn.

Deze heb ik nooit gezien!

Bij een latere vraag over de op hande zijnde updates was er hier iemand zo bijdehand om te zeggen "dat er nog genoeg updates" voor de Z komen.

Ik las net dat KPN is begonnen met 10.3.1.A.2.67

Ben benieuwd wanneer wij die gaan krijgen.
Reputatie 5
@Emjeee Welkom! De mogelijkheid om van 4G/LTE gebruik te maken wordt inderdaad enabled op je toestel middels een push update zodra wij dit gaan aanbieden. No worries dus! 🙂 Over een update voor de Z1 is momenteel nog niks bekend, het toestel is net uitgebracht met die software die wij onlangs hebben getest

@markbothof ik heb de vraag nog uitstaan. Zodra ik meer weet kom ik erop terug.
Reputatie 2
Bedankt Tom voor je reactie.

Zojuist toestel ter reparatie aangemeld, ik ben benieuwd hoe snel het allemaal opgelost is.

Groet,

Jeroen.


Ik vind dat ik nog even mijn bevindingen hier moet plaatsen.

Na mijn reactie even afgewacht hoe het zou gaan verlopen. De status via Teleplan en Dynafix in de gaten gehouden. Ik kreeg netjes na 2 weken een e-mail dat de reparatie vertraging heeft gelopen. ongeveer anderhalve week later zie ik spontaan bij Dynafix de melding staan "Product gecrediteerd door fabrikant".

Na een telefoontje met de reparatie helpdesk van T-mobile, werd mij verteld dat de reparatie niet binnen 4 weken kon worden gerealiseerd. Om mij tegemoet te komen werd mij kostenloos een gloednieuwe Sony Xperia Z toestel aangeboden met een maand gratis Deezer. De vriendelijke medewerker aan de telefoon liet me nog uitdrukkelijk weten om tijdens ontvangt van de telefoon te controleren of dat deze inderdaad verzegelt was zodat dit duidelijk een nieuw toestel zou zijn.

Zojuist de afspraak gemaakt dat ik morgen mijn nieuwe toestel mag ontvangen. Super service!
Kan niet anders zeggen, bedankt T-mobile! 🙂
Reputatie 5
@markbothof ik heb het bij onze internationale collega's nagevraagd. Het blijkt dat wij intern de verkeerde softwareversie hebben gehanteerd. 12.0.A.2.25 is de laatste T-Mobile branded versie. Excuses voor de verwarring.

@jeroenkroon bedankt voor je terugkoppeling. Heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost! 🙂 Mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan weet je ons te vinden.
Afgelopen vrijdag mijn Z kunnen updaten naar 10.3.1.A.2.74, apart 😃

Reageer