Vraag

Uitvallen HTC sensation


Hallo,

sinds een week of 2 valt mijn HTC sensation continu uit. Zodra ik iets probeer te doen, bellen of iets anders, valt hij gewoon uit en moet ik hem opnieuw opstarten.

Komt dit vaker voor?

Kan ik hier iets aan doen om het te verhelpen?

Zo niet, wat moet ik doen om hem te laten reparen/ruilen?

Bij voorbaat dank voor je reactie.

5 reacties

Reputatie 4
@Gerrits66

Ik adviseer je om het toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Hiermee wordt de software hersteld. Vergeet hierbij niet om een back-up te maken van je gegevens. Meer informatie over de toestellen vind je hier.
Helaas niet gelukt, na vele pogingen omdat hij na opstarten meteen uitviel, toch gelukt terug naar fabrieksinstellingen te zetten. Helaas nu valt hij wederom uit.

<a href="https://forum.t-mobile.nl/members/gerrits66-204087/" target="_blank">@Gerrits66</a><br />
<br />
Ik adviseer je om het toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Hiermee wordt de software hersteld. Vergeet hierbij niet om een back-up te maken van je gegevens. Meer informatie over de toestellen vind je <a rel="nofollow" href="http://www.t-mobile.nl/toestelhulp" target="_blank">hier</a>.Helaas niet gelukt, na vele pogingen omdat hij na opstarten meteen uitviel, toch gelukt terug naar fabrieksinstellingen te zetten. Helaas nu valt hij wederom uit.
Gerrits66 schreef:

Helaas niet gelukt, na vele pogingen omdat hij na opstarten meteen uitviel, toch gelukt terug naar fabrieksinstellingen te zetten. Helaas nu valt hij wederom uit.


Als hij nog steeds blijft uitvallen ondanks dat je een factory reset hebt uitgevoerd. Dan kun je het beste de telefoon ter reparatie aanbieden.
Hallo,

bedankt voor je reactie, jammer dat hij ter reparatie terug moet.

Kun je aangeven wat daar de procedure voor is? hoe ik dat het besgte kan doen?

Wederom bedankt.

Reageer