Beantwoord

Update Huawei P9 plus


Hallo
Is er al wat bekend over de update van Huawei naar Android 7en de vernieuwde emui versie ?
Hoor dat hij in Europa wordt vrijgegeven.
Groet Mark Hendrix
icon

Beste antwoord door Thalina 16 maart 2017, 08:51

Hoi Henry en Mark,Ik heb inmiddels reactie 🙂 De update voor de Huawei P9 Plus is over ongeveer 2 weken beschikbaar. De update voor de P9 Lite wordt naar verwachting in week 14 getest. De verwachting is dat de Huawei P9 ook rond die tijd getest gaat worden. Uiteraard zijn deze data allemaal onder voorbehoud, maar de updates komen er in ieder geval aan.Laat het gerust weten als je nog vragen hebt!
Bekijk origineel

12 reacties

Reputatie 4
Badge +17
Hoi Mark,

Een terechte vraag. Ik ga gelijk navraag voor je doen! Zodra ik meer weet over wanneer Nougat beschikbaar is voor de Huawei P9 (plus) dan zal ik je hierover informeren. 🙂
Hallo Issam. Zelf heb ik een Huawei P9 lite. Komt voor dit type ook binnenkort een update beschikbaar? Ik vind zelf dat elk type op korte termijn een update moet krijgen. Groet, Henry.
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Henry,

Ik ga dit ook voor jou navragen! 🙂 Zodra ik meer informatie heb, laat ik het uiteraard hier weten. Op dit moment is Issam ziek, dus ik vraag ook voor jou, Mark, even na of er al meer bekend is over deze update.
Super , ik wacht het af.
Beterschap aan Issam
Groet Mark
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Henry en Mark,

Ik heb inmiddels reactie 🙂 De update voor de Huawei P9 Plus is over ongeveer 2 weken beschikbaar. De update voor de P9 Lite wordt naar verwachting in week 14 getest. De verwachting is dat de Huawei P9 ook rond die tijd getest gaat worden. Uiteraard zijn deze data allemaal onder voorbehoud, maar de updates komen er in ieder geval aan.

Laat het gerust weten als je nog vragen hebt!
Top
En bedankt voor de snelle reactie
Hallo Thalina,
Dankjewel voor je reactie. Top dat jullie er mee bezig zijn.
Reputatie 6
Badge +17
Geen dank, ik help jullie graag! 🙂 Geniet van het mooie weer vandaag en bij vragen weten jullie ons hier te vinden!
Hallo, is er al wat meer bekend over de update voor de Huawei P9 Lite?
Reputatie 4
Hoi HenryD,

Dat is een goede vraag! :D

Ik heb het voor je nagevraagd aan onze software specialist en de update voor de Huawei P9 Lite is sinds week 14 beschikbaar. Is het bij jou al gelukt om de update te installeren?

Als je meer vragen hebt, stel ze dan gerust!
Hallo Muberra,

Als ik via Instellingen naar de Updater ga, dan geeft hij aan dat er geen updates zijn. Ook via aansluiting op de computer krijg ik de melding dat ik de meest recente update geïnstalleerd heb. Ik heb versie VNS-L21C432B160.

groet,

Henry
Reputatie 4
Hoi Henry,

Dat is inderdaad vreemd!

De update zou al beschikbaar moeten zijn. Kan je misschien via Google kijken hoe je software handmatig kunt zoeken en installeren? Wij mogen daar namelijk geen advies over geven.

Wellicht dat iemand anders hier op het forum je verder kan helpen?

Reageer