Beantwoord

Windows 10 pc ziet geen WiFi signaal

  • 4 mei 2018
  • 2 reacties
  • 2086 Bekeken

Hallo,
Mijn Windows 10 pc ziet geen WiFi netwerk om verbinding mee te maken?
Alle andere apparaten doen het behalve de pc.
Hij ziet geen beschikbaar netwerk.
Wat kan ik doen?
icon

Beste antwoord door OpaGod 5 mei 2018, 02:08

Hmmm om dit te beantwoorden hebben we toch iets meer info nodig. Zend het modem op de 2.4 EN de 5 GHz uit of alleen op de 5 GHz? Sommige PC's kunnen niet overweg met de 5GHz band.Staat de WiFi wel aan op de PC? Misschien denk je een stomme vraag maar bij sommige PC's zit er een schuifje/schakelaartje aan de zijkant om de draadloze verbindingen aan en uit te zetten. Deze kun je ongemerkt met het oppakken in de andere stand schuiven waardoor je WiFi het "ineens" niet meer doet.Is de WiFi kaart in de PC wel goed geïnstalleerd? Dit kan je controleren in Computerbeheer onder de tab "Apparaatbeheer". Er zou dan zoiets als dit moeten staan.

Waar je schrijft PC neem ik aan dat het om een laptop gaat...
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 3
Badge +2
Hmmm om dit te beantwoorden hebben we toch iets meer info nodig. Zend het modem op de 2.4 EN de 5 GHz uit of alleen op de 5 GHz? Sommige PC's kunnen niet overweg met de 5GHz band.

Staat de WiFi wel aan op de PC? Misschien denk je een stomme vraag maar bij sommige PC's zit er een schuifje/schakelaartje aan de zijkant om de draadloze verbindingen aan en uit te zetten. Deze kun je ongemerkt met het oppakken in de andere stand schuiven waardoor je WiFi het "ineens" niet meer doet.

Is de WiFi kaart in de PC wel goed geïnstalleerd? Dit kan je controleren in Computerbeheer onder de tab "Apparaatbeheer". Er zou dan zoiets als dit moeten staan.Waar je schrijft PC neem ik aan dat het om een laptop gaat...
Alles staat goed, denk dat het probleem dan met de 5ghz ligt. Bedankt

Reageer