Vraag

Xperia Z SIM-kaarthouder kapot


Hallo,Ik was vandaag in de T-Mobile winkel vanwege 'n defecte Xperia Z. Resetten aan-uit knop & volume geen oplossing. Mijn gegevens zijn doorgegeven aan de Handset Specialist. Na nogmaals speuren op het internet heb ik bij thuiskomst het toestel 5 uur geladen en hij doet het gelukkig weer. Maar nu is de micro SIM-kaarthouder kapot gegaan, heel vervelend. Heb 't toestel sinds 19 april, ging na 10 dagen kapot en heb er nog nauwelijks van kunnen genieten. Ik heb elders in het forum gelezen dat jullie 'n nieuwe SIM-kaarthouder kunnen opsturen. Waar kan ik de verzoek indienen?

Dank

8 reacties

Nog even uitleg over hoe hoe de sudden death bij mijn toestel is opgelost. Xperia Z, 10 dagen oud, met 46% batterij naar bed en 's ochtends geen rood lichtje, deed 't niet meer. Eerste smartphone dus goed gekeken naar apps en alle apps die batterij gebruikte uitgeschakeld behalve Android. Naar T-mobile winkel, ander oplader, niets. 1 week mijn geweldige Sony Ericsson c905 van 4 jaar oud maar met kapotte scherm gebruikt. Weer naar T-mobile winkel, met Klantenservice gebeld, hard resset met volume knop en aan-uit knop tegelijk indrukken: niets. Bij thuiskomst toestel opnieuw maar zonder sim-kaart opgeladen en kreeg meteen 't rood lichtje!!! 5 uur lang laten opladen terwijl die uit was en jawel, hij deed 't weer! Helaas is met meerdere malen troubleshooting de SIM-kaarthouder kapot gegaan, het is ook 'n super dun ding, heel fragiel. Ik betaal al bijna 'n maand voor internet verkeer van 1500MB en heb hooguit 50MB gebruikt... Hopelijk kan 'n T-Mobile moderator mij uitleggen hoe ik snel aan 'n SIM-kaarthouder kan komen. 
heb 'n simkaarthouder gekregen dus opgelost
Mochten er mensen zijn met het probleem dat de Sony Xperia ermee stopt,
ik heb goed nieuws voor je hij verbruikt stroom als hij uitstaat!
Dus doe hem in de oplader EN KIJK GOED OF DE USB AANSLUITING GOED IN DE OPLADER ZIT!!!
Ik had dit probleem vandaag bener nog net optijd achter gekomen (voor we hem naar de winkel terugbrachten)
Hope it helps. 😃
Reputatie 4
@ JoanBlaise

Goed om te horen dat je inmiddels een simkaarthouder hebt, mocht je in de toekomst vragen hebben dan weet je ons te vinden! :)

@ JetJona

Welkom op het T-Mobile Forum!

Wat bedoel je precies met 'hij verbruikt stroom als hij uitstaat'? Wanneer het toestel helemaal uitgeschakeld is (dus niet op de stand-by stand), dan wordt er als het goed is geen stroom verbruikt. Ik heb het toestel zelf toevallig ook in gebruik en daar geen last van. Als ik het toestel helemaal uitzet, dan verbruikt de accu niets. Mocht dit bij jou wel het geval zijn, laat mij dit dan even weten; dit hoort namelijk niet! 🙂
@JoanBlaise 
Hoe heb je een nieuwe gekregen?
Ik heb mijn toestel net nieuw, maar er zit geen sim houder in....
Reputatie 3

@JoanBlaise 
Hoe heb je een nieuwe gekregen?
Ik heb mijn toestel net nieuw, maar er zit geen sim houder in....


Dat zou slordig zijn als die zou ontbreken. Want je weet zeker dat je niet met je nagel die houder uit het toestel kan pulken?

@JoanBlaise 
Hoe heb je een nieuwe gekregen?
Ik heb mijn toestel net nieuw, maar er zit geen sim houder in....


Dat zou slordig zijn als die zou ontbreken. Want je weet zeker dat je niet met je nagel die houder uit het toestel kan pulken?


Meerdere keren gekeken (ook op internet) hoe het eruit moet zien. En bij mij is het toch echt niet te vinden.
Dat is wel een nadeel als je je telefoon wilt gebruiken..
Reputatie 4
@ LGoptimus

Ik zie dat jouw vraag al in dit topic is beantwoord. Om het Forum voor iedereen overzichtelijk te houden wil ik je vragen om je vraag voortaan maar op een plek te stellen, dan krijg je ook het snelst antwoord. Dit staat overigens ook in de huisregels van het Forum.

Reageer