Beantwoord

Iphone 7 kan niet bellen

  • 13 november 2018
  • 1 reactie
  • 4127 Bekeken

Reputatie 2
Hallo,

Sinds vandaag is het niet meer mogelijk om te bellen met mijn iPhone 7. Ik hoor de mensen niet en zij mij ook niet. Telefoon loopt dan ook vast na meerdere pogingen. Ik kan ook niks met de microfoon opnemen,maar wel gewoon filmpjes ed kijken met geluid.
Heb mijn telefoon net ge-update naar iOS 12.1, dit helpt ook niet.

bedankt
gr Nikki
icon

Beste antwoord door David 15 november 2018, 14:48

Hoi Nikki,Dat klinkt niet best, is er iets met je telefoon gebeurd of gebeurde het plotsklaps?Wanneer je een gesprek voert en je zet het toestel op de luidspreker, hoor je de ander dan wel of dan ook niet? Het klinkt namelijk alsof het geluid van de luidspreker het wél doet, maar de microfoon en de speaker (wat je aan je oor houdt) niet. Klopt dat ook?Aangezien je al van alles hebt geprobeerd, raad ik je aan om het toestel ter reparatie aan te bieden. Het klinkt namelijk als een probleem aan de hardware van de iPhone en niet aan de software. Dit is dan ook geen probleem wat je zelf thuis kunt oplossen, met een reset of een software update. De reparatiedienst kan het defect hopelijk snel boven water halen en repareren! Op de meegestuurde link is al veel informatie te vinden, maar als je er nog vragen over hebt, klop gerust nog even aan!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Nikki,

Dat klinkt niet best, is er iets met je telefoon gebeurd of gebeurde het plotsklaps?

Wanneer je een gesprek voert en je zet het toestel op de luidspreker, hoor je de ander dan wel of dan ook niet? Het klinkt namelijk alsof het geluid van de luidspreker het wél doet, maar de microfoon en de speaker (wat je aan je oor houdt) niet. Klopt dat ook?

Aangezien je al van alles hebt geprobeerd, raad ik je aan om het toestel ter reparatie aan te bieden. Het klinkt namelijk als een probleem aan de hardware van de iPhone en niet aan de software. Dit is dan ook geen probleem wat je zelf thuis kunt oplossen, met een reset of een software update. De reparatiedienst kan het defect hopelijk snel boven water halen en repareren! Op de meegestuurde link is al veel informatie te vinden, maar als je er nog vragen over hebt, klop gerust nog even aan!

Reageer