Beantwoord

Netwerk problemen iphone 8 plus

  • 26 juni 2018
  • 1 reactie
  • 2315 Bekeken

Reputatie 1
Voor wie problemen heeft met zijn iphone 8 plus of 8.
en daar klaar mee is. Ik ben inmiddels een zaak begonnen voor ontbinding van contract wegens het leveren van ondeugdelijke goederen en service.
het niet leveren van leen toestellen voor met name zakelijke klanten is onacceptabel. Laat even weten wat jullie ervaringen zijn.
icon

Beste antwoord door David 26 juni 2018, 10:12

Hoi Konteklosser,Ik begrijp dat je dit aan het hart gaat, maar het is niet de bedoeling dat je nieuwe topics gaat openen voor een probleem waar je al een topic over bent gestart. Je kunt in jouw eigen eerste topic verdere berichten achterlaten. Meerdere malen hetzelfde bericht/topic plaatsen wordt gezien als spam en is in strijd met onze huisregels. Alvast bedankt!Dit topic gaat op slot.
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Konteklosser,

Ik begrijp dat je dit aan het hart gaat, maar het is niet de bedoeling dat je nieuwe topics gaat openen voor een probleem waar je al een topic over bent gestart. Je kunt in jouw eigen eerste topic verdere berichten achterlaten. Meerdere malen hetzelfde bericht/topic plaatsen wordt gezien als spam en is in strijd met onze huisregels. Alvast bedankt!

Dit topic gaat op slot.