Beantwoord

Toestelverzekering opzeggen

  • 8 oktober 2017
  • 2 reacties
  • 14423 Bekeken

het is zeer gemakkelijk om een verzekering af te sluiten . maar het is ZEER moeilijk om het op te zeggen . hoe komt dat ?
icon

Beste antwoord door David 9 oktober 2017, 12:50

Hi Adjebu,Aiii, wat is er precies aan de hand? Het opzeggen zou net zo eenvoudig moeten zijn als het afsluiten van de verzekering!Heb je al contact met jouw verzekeraar gehad? Sinds 13 maart is ACE overgenomen door Chubb, dus je kunt contact met Chubb opnemen om jouw opzegging door te geven. Zij kunnen je vast spoedig verder helpen met jouw verzoek!Laat je weten of het is gelukt? Als je nog vragen hebt, horen we dat ook graag!
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hi Adjebu,

Aiii, wat is er precies aan de hand? Het opzeggen zou net zo eenvoudig moeten zijn als het afsluiten van de verzekering!

Heb je al contact met jouw verzekeraar gehad? Sinds 13 maart is ACE overgenomen door Chubb, dus je kunt contact met Chubb opnemen om jouw opzegging door te geven. Zij kunnen je vast spoedig verder helpen met jouw verzoek!

Laat je weten of het is gelukt? Als je nog vragen hebt, horen we dat ook graag!
Reputatie 2
Badge
Chubb is een partij die redelijk vlot is in de communicatie moet ik zeggen.
Opzeggen kan wel een beetje omslachtig zijn (lees: eerst bellen, dan zeggen aan de telefoon dat je moet mailen). Maar als je dat eenmaal gedaan hebt, zijn ze wel vlot met een reactie en een antwoord voor je.
Zit je bij Chubb? of een andere verzekeraar?

Reageer