Beantwoord

Deezer app stoppen

  • 25 november 2018
  • 1 reactie
  • 1092 Bekeken

Als ik de deezer app wil sluiten op mijn Samsung doet hij dit niet. Ik heb de app al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar ook dit heeft niet geholpen.Kan de app alleen maar sluiten via instellingen>apps>deezer>gedwongen stoppen.
Hoe kan ik dit probleem oplossen.
Alle andere opties werken niet.
icon

Beste antwoord door David 26 november 2018, 11:45

Hi @Brian McBride,Dat is erg opmerkelijk!Bedoel je dan dat de applicatie continu actief blijft en in het scherm blijft staan? Of kun je de applicatie niet op de achtergrond wissen? Welke melding krijg je wanneer je de applicatie wilt sluiten?Misschien kun je een screenshot van de melding/applicatie toevoegen aan jouw reactie, waarin te zien is wat er precies verkeerd gaat. Aan de hand daarvan kunnen we je dan verder helpen!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi @Brian McBride,

Dat is erg opmerkelijk!

Bedoel je dan dat de applicatie continu actief blijft en in het scherm blijft staan? Of kun je de applicatie niet op de achtergrond wissen? Welke melding krijg je wanneer je de applicatie wilt sluiten?

Misschien kun je een screenshot van de melding/applicatie toevoegen aan jouw reactie, waarin te zien is wat er precies verkeerd gaat. Aan de hand daarvan kunnen we je dan verder helpen!

Reageer