Beantwoord

Galaxy S2 Android 4.1.2Toon eerste reactie

580 reacties

Na Jelly Bean update is er geen oproep instellingen meer. (Galxy S2)
Waar  kan ik instellingen van nuumerweergave uitzetten ?
Reputatie 4
@ WPC

Welkom op het T-Mobile Forum!

Hmm dat is vreemd zeg! Als je kijkt bij Dialer > Oproep-instellingen > Extra instellingen > Beller-ID, dan zou je dit als het goed is kunnen aanpassen. Mocht dit niet lukken dan heb je ook de mogelijkheid om dit via My T-Mobile aan te passen, dit kan je via deze link doen. Laat je even weten of het is gelukt? 🙂
Reputatie 6
Pjom schreef:

Uitgevoerd via FOTA maar dat hoort toch geen verschil te geven? Ik vind dit namelijk wel heel slecht van T-Mobile? Wordt er uberhaupt wel getest dan want heel internet stroomt vol met dergelijke berichten?

Maar ik heb de backup teruggezet zonder Apps en zelfs toen was het ding traag. Handmatig weer alles geinstalleerd. Kun je mij vertellen wat het verschil dan is tov het resetten via "kies" of rechtstreeks op de telefoon? Software is gewoon hetzelfde?Dit is Samsungs design, kunnen wij niks aan doen.

Bij een FOTA update wordt slecht een noodzakelijk deel van de telefoonsoftware aangepast, en dat gebeurt in fases. Na een x aantal FOTA updates kan het zijn dat je telefoon wat problemen geeft, omdat de software een soort lappendeken is geworden.

Een update via de computer (Kies) is volledige vervanging van de software.

Goede tip van kaassausje ook.

@ https://"https://forum.t-mobile.nl/members/wpc-296651/"

Welkom op het T-Mobile Forum!

Hmm dat is vreemd zeg! Als je kijkt bij Dialer > Oproep-instellingen > Extra instellingen > Beller-ID, dan zou je dit als het goed is kunnen aanpassen. Mocht dit niet lukken dan heb je ook de mogelijkheid om dit via My T-Mobile aan te passen, dit kan je via https://"https://www.t-mobile.nl/my_t-mobile/htdocs/page/selfcare/clistatus.aspx" doen. Laat je even weten of het is gelukt? 🙂Het is mij gelukt, bij de vorige firmware Icecream zat oproep-instellingen in de menu van de normale instellingen.
Bedankt voor de info.
Reputatie 4
@ WPC

Graag gedaan hoor! 😉

Reageer