Beantwoord

[Geruchten] Bespreek hier alles over de toekomstige Samsung toestellenToon eerste reactie

250 reacties

Reputatie 2
Moet de S8 zijn foutje
Reputatie 4
Badge +7
Eind maart wordt de S8 waarschijnlijk gepresenteerd, eind april zou ie dan verkrijgbaar moeten zijn.
Reputatie 2
ow dankje wel,
dan ga ik toch voor de samsung A5 2017 model
die kan je al preorderen op de samsung site zelf,alleen helaas nog niet bij t-mobiel en als goed is komt de nieuwen A5 begin feb en als ik eerlijk moet zijn vindt de a5 mooi afgewerkt met aluminum verplaats plastic
Haha
Reputatie 4
Badge +7
Lancering Galaxy Note 8 officieel: Unpacked op 23 augustus. Release datum september/oktober afhankelijk van welk land.

Bron: Galaxy Club
Reputatie 4
Hoi Toetsie,

De geruchtenmolen heeft jou dus ook bereikt! :D

Ben je klaar voor de nieuwe Samsung? Wat kan je echt niet missen in een nieuw Samsung toestel? Wat heb je al gehoord? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Sharing is caring…
Reputatie 4
Badge +7
Ben er altijd klaar voor, maar sinds april heb ik S8+ en ben daar uiterst tevreden over. Ik denk dat ik de Note 8 maar oversla.
Reputatie 7
Badge +9
Als het niet op z'n minst 6GB RAM, een Snapdragon 835 en 3700mAh batterij bevat, hoef ik het niet. Exynos komt er bij mij niet in.

Maar het zal wel weer een S8 met een pennetje worden. De Note 5 en 7 zijn ook niets meer dan 6 maand oude Galaxy S devices met een pennetje. De Note lijn is dood, de Note 4 was de laatste échte Galaxy Note.
Reputatie 3
Ik wacht op de Note9, zolang de vingerafdruk lezer aan de achterzijde zit moet ik er niks van hebben. Daar hebben ze absoluut niet over nagedacht bij Samsung
Wanneer kun je de Note 8 preorder ?
Reputatie 7
Badge +20
Hi Desevren,

Op het moment is dat nog niet bekend! Ik raad je aan om de T-Mobile website goed in de gaten te houden, zodat je niets mist! 🙂
Note 8 kan vanaf vandaag besteld worden als pre-order in de kleuren goud en zwart.
Is de Note 8 die in Nederland verkocht met Dual Sim? Ik kan deze info namelijk niet in de specificatie op T-Mobile site vinden
Reputatie 4
Hi Ena,

Er zal inderdaad een Dual Sim variant komen van de Note 8 in Nederland. Het is een hybrid sim model waarbij de SD card slot wordt opgeofferd voor de extra sim kaart. Echter, zullen wij deze hybrid variant niet gaan aanbieden.

Het zou super zijn als je de Samsung Note 8 via ons zou bestellen! Je moet dan even kijken hoe belangrijk de Dual Sim functionaliteit voor jou is. Als je nog vragen hebt, let us know! 🙂
Hi Muberra

😕😢Jammer dat T-Mobile de Dual Sim versie niet heeft. Deze functionaliteit is belangrijk voor mij. Op vakantie buiten Europa is het erg handig en goedkoop.
Hejj.
Wie weet wanneer de blouwe versie van de note8 in nederland wordt verkocht ?
Reputatie 2
Hi Ena,

Er zal inderdaad een Dual Sim variant komen van de Note 8 in Nederland. Het is een hybrid sim model waarbij de SD card slot wordt opgeofferd voor de extra sim kaart. Echter, zullen wij deze hybrid variant niet gaan aanbieden.

Het zou super zijn als je de Samsung Note 8 via ons zou bestellen! Je moet dan even kijken hoe belangrijk de Dual Sim functionaliteit voor jou is. Als je nog vragen hebt, let us know! :)


Beste Muberra, ik wil zo graag de note 8 pre orderen het liefst terwijl ik dit bericht nog type. En het liefst blijf ik klant bij t-mobile. Echter komt er van T-Mobile zelf verwarrend antwoord binnen wat betret de Note 8 Dual Sim. Ik wil persee de dual sim versie.

Zie afbeelding van facebook

Iemand aub een duidelijk antwoord aub 🙂
Reputatie 2
Negeer mijn bericht maar, ik heb het verkeerd gelezen 🙂
Reputatie 7
Badge +20
Hi Thinkgreenn,

Kan gebeuren! 😉 Is er nog iets waar wij bij kunnen helpen?
Is het al bekend wanneer de samsung galaxy 8 in het roze verschijnt? Mvg
De Samsung Galaxy S8 is inmiddels bijna een jaar oud, dus zijn opvolger dient zich alweer aan. Ik ben benieuwd: wat zijn jullie verwachtingen van deze telefoon?

https://www.t-mobile.nl/samsung/galaxy-s9
Reputatie 1
Hoi allemaal,

Vanavond is de Samsung Galaxy Note9 gelanceerd tijdens het Unpacked event in New York. Qua uiterlijk is er weinig veranderd ten opzichte van de Galaxy Note8. Aan de binnenkant is er wel een hoop vernieuwd en verbeterd. Ik zet de belangrijkste informatie voor jullieop een rijtje:

  • Extreem lange batterijduur door de vernieuwde batterij van 4.000mAh.
  • Intern geheugen van 128GB óf 512GB.
  • Uitbreidbaar geheugen met een SD-kaart tot maximaal 512GB. Dit zorgt er dus voor dat je straks 1TB intern geheugen kan hebben op een smartphone! 🤤
  • De verbeterde Quad-core processor maakt downloadsnelheden mogelijk tot 450 Mbps op het T-Mobile netwerk!
  • De camera is uitgerust met twee 12 megapixel lenzen en beschikt over een aantal mooie specificaties zoals Low Light Camera en Flaw Detection. Daarnaast zorgt de AI optimalisatie voor de beste foto's onder alle omstandigheden.
  • De bekende S-pen beschikt nu over Bluetooth. Hierdoor kan je hem ook gebruiken als afstandsbediening.
De Galaxy Note9 is vanaf vandaag te pre-orderen bij T-Mobile. Daarnaast krijg je tot €200,- extra inruilwaarde bovenop de reguliere inruilwaarde van je oude smartphone!

Ik ben heel benieuwd of jullie ook naar het Unpacked event hebben gekeken en wat jullie van de nieuwe Samsung Galaxy Note9 vinden. 😀

Reputatie 1
Aangezien ik de Note 8 nog maar een paar maanden heb sla ik de Note 9 maar over.
Mijn vorige toestel was een Note 4, waardoor ik de Note 8 wel interessant vond. Het enige waar ik mijn bedenkingen bij had is het gebogen "edge" scherm. Het ziet er mooi uit, maar functioneel vind ik het nog niet. Hiernaast is het lastig om een goede screenprotector te vinden, zie dit topic.
De knop voor Bixby heb ik al meerdere malen onbedoeld gevonden. Wat mij betreft mag Bixby per direct verwijderd worden van mijn Note 8, maar dat lijkt niet te lukken.
Mijn volgende smartphone zal waarschijnlijk een model zonder "edge" zijn (mits deze dan nog gemaakt worden), en zonder Bixby. Een verwisselbare accu lijkt mij wel handig aangezien ik met mijn Note 4 ruim 3 jaar heb gedaan. Een nieuwe accu is niet zo duur.
Ik vrees dat ik met bovenstaand lijstje dan toch van Samsung af moet gaan stappen...
wat ik op dit moment lees over de samsung s10
zijn dat allemaal nog geruchten of is het waar dat je hij op vouw baar wordt
en mogen jullie al wat meer er over zeggen
Reputatie 2
wat ik op dit moment lees over de samsung s10
zijn dat allemaal nog geruchten of is het waar dat je hij op vouw baar wordt
en mogen jullie al wat meer er over zeggen

De Samsung s10 word niet opvouwbaar volgens het internet,de s10 word ergens in feb 2019 leverbaar als ik de geruchten moet geloven. En dan ergens in maart of julli een Samsung kom die opvouwbaar is #t-mobiel kunnen jullie hier antwoord over geven?
volgens samsung 22 feb komt er meer over de 10
las dat er 4 toestellen uit kwamen

Reageer