Beantwoord

Pincode verloren

  • 6 mei 2019
  • 1 reactie
  • 1237 Bekeken

Ik heb nieuwe telefoon in maart gekregen en wou hetzelfde nummerbehouden. Dat heeft lang geduurd, pas eind april is het veranderd en ik had de hele tijd de andere simkaart en ik wil nu mijn nieuwe simkaart zetten, maar ik kan dat kaartje niet meer vinden met mijn pincode etc. Wat moet ik nu doen?
icon

Beste antwoord door Jaimy 7 mei 2019, 11:56

Hoi AngelicaB,Ik kijk er graag even voor jou naar!Om dat te kunnen doen, heb ik wel jouw gegevens nodig. Zou je mij een privéberichtje kunnen sturen met daarin jouw naam, adres, telefoonnummer en laatste 4 cijfers van het IBAN-nummer? Daarnaast hoor ik graag wat het simkaartnummer is waar het om gaat. Je kunt een privébericht sturen door op mijn naam te klikken!Laat je het weten zodra je me een berichtje hebt gestuurd?
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +19
Hoi AngelicaB,

Ik kijk er graag even voor jou naar!

Om dat te kunnen doen, heb ik wel jouw gegevens nodig. Zou je mij een privéberichtje kunnen sturen met daarin jouw naam, adres, telefoonnummer en laatste 4 cijfers van het IBAN-nummer? Daarnaast hoor ik graag wat het simkaartnummer is waar het om gaat. Je kunt een privébericht sturen door op mijn naam te klikken!

Laat je het weten zodra je me een berichtje hebt gestuurd?

Reageer