Sticky Beantwoord

Samsung software update topic - stel je vragen aan de expert!Toon eerste reactie

2306 reacties

Reputatie 6
Badge +3
@Nightcrawler322 als je bij software versie PHN hebt staan (weet niet uit mijn hoofd welke regel dat staat), dan heb een Nederlands toestel. Die krijgt de updates rechtstreeks van Samsung.

Waar jij het over hebt, gaat over branded T-Mobile telefoons, daar wordt software van T-Mobile op geïnstalleerd. Dan als je opstart zie je het mooie T-Mobile logo. En zoals hierboven staat is de processor geen Exynos, maar Qualcomm.
Hallo, ik vroeg mij af of er al nieuws was over android 9.0 voor de Samsung S8? Ik zie dat hij verkrijgbaar is, maar nog niet voor T-mobile?
Reputatie 5
Badge +4
Hallo,

Ik heb de Samsung Galaxy s9 en er is wel gemeld dat de S9 en S9 plus de update naar Android 10 krijgen heeft iemand daar misschien wat meer informatie over?
Reputatie 7
Badge +18
Hoi @Waqqas

Deze Android site is algemeen goed om een idee te krijgen welke telefoons een update krijgen en wanneer. Over de planning van Samsung is blijkbaar nog niets bekend. Komt waarschijnlijk ook omdat ze eigen Samsung schil er weer omheen moeten bouwen. Stock Android telefoons komen meestal eerder aan de beurt.

Er is ook nog verschil tussen zogenaamde Branded en Niet Branded telefoons. Bij de eerste gaat de update soms via de provider en dan duurt het langer vanwege extra testen.

Groet, Folkert
Reputatie 5
Badge +4
@Folkert

Zoals ik al verteld had is het wel al bekend dat de S9 reeks een update naar Android 10 krijgt maar wou graag weten wanneer precies. Geen probleem dan is het maar afwachten
Reputatie 7
Badge +18
@Waqqas

Ze moeten model voor model testen. Vervolgens rollen ze in delen uit, vaak per continent of zelfs per land. Als er dan iets mis gaat kunnen ze ingrijpen. Zou niet de eerste keer zijn.

Mijn Nokia krijgt m pas begin 2020, ik wacht rustig af, Android 9 draait prima.

Reageer