Vraag

Scherm Galaxy S4 blijft zwart


heb een galaxy s4 toestel gaat wel aan maar scherm blijft zwart wie kan mij helpen?

10 reacties

Reputatie 6
@Cold_as_Ice

Welkom hier op het Forum!
Vervelend dat het scherm zwart blijft!

Je kunt controleren of het probleem wordt opgelost wanneer je het toestel terugzet naar de fabrieksinstellingen, wanneer het toestel aan de computer is gekoppeld kun je de stappen volgen in onze toestelhulp.

Ook kun je een harde reset uitvoeren, je kunt even kijken naar dit filmpje op youtube. Hierin laten ze stap-voor-stap zien hoe je dit kunt doen.

Hou bij beide manieren rekening dat je jouw gegevens kwijtraakt! dus als je nog een backup kunt maken is dat zeker aan te raden!
@https://"https://forum.t-mobile.nl/members/cold_as_ice-343851/"

Welkom hier op het Forum!
Vervelend dat het scherm zwart blijft!

Je kunt controleren of het probleem wordt opgelost wanneer je het toestel terugzet naar de fabrieksinstellingen, wanneer het toestel aan de computer is gekoppeld kun je de https://"http://www.t-mobile.nl/toestelhulp#/samsung/i9505-galaxy-s-iv-lte/probleem-oplossen/usecase/toestel-terugzetten-naar-fabrieksinstellingen".

Ook kun je een harde reset uitvoeren, je kunt even kijken naar dit https://"http://www.youtube.com/watch?v=G77QEe-0Wfw". Hierin laten ze stap-voor-stap zien hoe je dit kunt doen.

Hou bij beide manieren rekening dat je jouw gegevens kwijtraakt! dus als je nog een backup kunt maken is dat zeker aan te raden!


helaas scherm blijft gewoon zwart bedankt voor je reactie
Reputatie 6
@Cold_as_Ice

Dat is vervelend 😞 Wanneer je nog garantie hebt op het toestel kun je deze ter reparatie aanbieden. Dit kun je in een T-Shop doen bij jou in de buurt of door een reparatiemelding te maken via jouw My T-Mobile pagina.
@https://"https://forum.t-mobile.nl/members/cold_as_ice-343851/"

Dat is vervelend 😞 Wanneer je nog garantie hebt op het toestel kun je deze ter reparatie aanbieden. Dit kun je in een T-Shop doen bij jou in de buurt of door een reparatiemelding te maken via jouw My T-Mobile pagina.toestel ter reparatie aangeboden krijg als antwoord valt buiten garantie volgens hen is toestel gevallen of iets dergelijks  wat pertinent niet waar is toestel van nog geen 3 maand oud reparatie kosten 229 euries pfff nee dank je t-mobile nu dus mijn laatste contract bij t-mobile en dat met 2 nummers
daar komt ook nog bij voor een nieuw toestel ben ik voor 370 euro klaar
Reputatie 7
Badge +9
T-Mobile doet niet de reparatie, dat doet een extern bedrijf. Die bepaald tevens wat er aan de hand is, en hanteerd landelijk vastgestelde prijzen. En de andere providers gebruiken exact hetzelfde bedrijf.

Dat is hetzelfde als de sleepdienst de schuld geven van de kosten van de garage. Totaal ongerelateerd.
Reputatie 7
Badge +17
Pfff ook zwart scherm nu. Bah.
Reputatie 6
Badge +16
Hi Christien,

Wat balen dat jij hier ook last van hebt. 😞 Wat heb je al geprobeerd om het op te lossen?

Maak jij ook gebruik van een Galaxy S4? Wordt deze herkend door je computer of laptop? Als je telefoon herkend wordt dan adviseer ik je om zo snel mogelijk een back-up te maken.

Neem ook een kijkje in het 'Hoe voorkom ik een reparatie' topic. Ik ben benieuwd naar je reactie!
Reputatie 2
hoe ga je een telefoon wat geen beeld heeft terugzetten naar fabr.instelingen dan hahahahaha suf zeg dit
Reputatie 7
Badge +15
Hi Mikey,

Welkom terug op het forum, dat is even geleden! 😉

Heeft jouw toestel ook te maken met een zwart beeld? Maak jij ook gebruik van een Samsung S4? Het zal inderdaad lastig worden om een toestel wat zwart beeld heeft terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Maar In het topic dat Issam meestuurt staan nog meer tips en je vindt er uitleg over wat je moet doen als het probleem niet zelf op te lossen is. Vaak kan een toestel nog wel verbinding maken met een laptop of pc en op die manier is het ook mogelijk om het toestel eventueel nog aan de praat te krijgen! Ik zie dat JillDuijn in jouw andere topic ook uitleg heeft gegeven hierover. Laat je aan ons weten of je hier verder mee bent gekomen?

Reageer