SGS 3 NIEUWS: Telefoon Mod Samsung Galaxy S 3

  • 6 juni 2012
  • 0 reacties
  • 181 Bekeken

Reputatie 7
Een mod van ontwikkelaar HyperX maakt het mogelijk om de volumeknoppen op de Samsung Galaxy S III te gebruiken als cameraknop. Ook kan na het toepassen van de mod 1080p-video worden geschoten met een bitrate van 30Mbps.


De hogere bitrate maakt volgens HyperX een betere kwaliteit video's mogelijk, zegt de ontwikkelaar op zijn blog. Beelden hoeven door de hogere bitrate minder gecomprimeerd te worden. De bitrate ligt standaard rond 17Mbps. Bovendien is de ontwikkelaar bezig met het toevoegen van een optie om video te schieten op 60fps, in plaats van de 30fps die standaard is. Geluid wordt opgenomen met 192Kbps.

Het modden van de camerasoftware om videoprestaties van smartphones op te krikken is niet nieuw. HyperX deed het al eerder voor de Galaxy S II en ook voor HTC's topmodel van vorig jaar, de Sensation, kwam zo'n mod uit. De Google Nexus One kreeg de mogelijkheid om 720p-filmpjes te maken dankzij een soortgelijke truc.


Samsung bracht de Galaxy S III vorige week in Nederland uit. Het toestel draait op Android 4.0 en heeft een quadcore-processor in de vorm van een Exynos 4412. De telefoon is voorzien van een Super Amoled HD-scherm met een resolutie van 1280x720 pixels en een diagonaal van 4,8". De witte versie is sinds vorige week leverbaar, de blauwe variant wordt woensdag voor het eerst geleverd, melden diverse tweakers in het levertijdentopic over de S III. Tweakers.net publiceerde vorige week een review van Samsungs nieuwe smartphone.


Bron: Tweakers.net

0 reacties

Geen reactie

Reageer