Beantwoord

Wat vinden jullie van het nieuwe Android 6.0.1?

  • 13 maart 2016
  • 67 reacties
  • 6250 Bekeken


Toon eerste reactie

67 reacties

Reputatie 1
denk dat ik dan tog maar de root ga doen daar app2sd helaas ook al niet meer werkt deze gebruikte ik al.


dan maar hopen dat iemand daar weer wat op gaan vinden zo dat je gewoon weer Facebook en andere apps kan verplaatsen

Je kan App2SD proberen. Maar ik kan je niet garanderen dat die werkt in 6.0.

Een 'werkt altijd' optie is om te Rooten. Helaas is dat voor de gemiddelde gebruiker véél te technisch.

Daarnaast staat er dit in de officiele Facebook FAQ:

Why can't I move my Facebook app to my phone's SD card?

You'll only be able to move your Facebook app to your phone's SD card if you're using an Android that's running the Gingerbread(2.3) operating system. If your Facebook app came pre-installed on your phone, you won't be able to move it to your phone's SD card.
Reputatie 1
de root staat er op facebook verplaatsen is nog niet gelukt
Reputatie 7
Badge +9
Staat erop? Root access wil zeggen toegang tot de root directory, het is geen app...? Hoe heb je geroot?
Reputatie 1
ik heb via deze site geroot http://www.android.gs/root-galaxy-note-4-using-cf-auto-root-and-odin/
en ja ik weet dat het geen app is!!!

maar hij is inmiddels ook weer hersteld want ik vond mijn note 4 niet lekker werken met de root!
Staat erop? Root access wil zeggen toegang tot de root directory, het is geen app...? Hoe heb je geroot?
Reputatie 7
Badge +9
Je weet dat je na het rooten nog wel programma's nodig hebt om er daadwerkelijk gebruik van te maken? SuperUser, SuperSu, Titanium Backup, RootExplorer....

Daarnaast heeft het geen effect op de werking van het toestel. Maar alas, dan zit je helaas ast aan Facebook op het interne geheugen.
Reputatie 2
Jammer dat ze geen update hebben voor de Samsung note 3....wordt niet ondersteund.....Dus met andere woorden een andere telefoon kopen?
Reputatie 7
Badge +9
Jammer dat ze geen update hebben voor de Samsung note 3....wordt niet ondersteund.....Dus met andere woorden een andere telefoon kopen?

Zucht....

Of gewoon doorleven met een prima werkende oudere versie? Wat is er zo van levensbelang in 6.0.1 dat je per se moet updaten? Hij doet het toch nog gewoon? Het is niet alsof je er ineens niet meer mee kan internetten of bellen...

Gooi je ook je vrouw/man het huis uit als die er niet meer als een griet/vent van 25 uit ziet?

Google heeft contracten met fabrikanten voor het gebruik van Android. Die zijn 18 maanden geldig, en betreffen maar maximaal twee grote systeemupdates.

Is het toestel ouder dan 18 maanden, of heeft het 2 grote updates gehad, dan wordt het niet meer geupdate naar een nieuwere Android versie.

18 maanden. En geen maand langer. De Note 3 is 35 maanden oud.

Je hebt het over een toestel van DRIE JAAR OUD. In technologietermen is dat 30 jaar. Hij was anderhalf jaar geleden al 'te oud'. (Ook al kun je hardwarematig nog gerust 4 jaar voort met de Note 3. Het grote voordeel van een top-tier toestel.)

De N9005 doet het nog prima op 4.4 en 5.0. De mijne draait in elk geval nog op volle toeren op 4.4.2. (Ik ga niet updaten als hijj prima werkt en de nieuwe updates niets bijzonders bieden.)

En daarnaast kun je ook gewoon de nieuwste Cyanogenmod installeren als je echt niet zonder de nieuwste versie kunt leven. 😉
Werkt heerlijk op mijn galaxy s5 plus. Geen vastlopers meer wat ik nog wel had bij android 5.0.2. Het updaten/flashen naar de 6.0.1 versie heb ik totaal geen spijt van gehad.
sinds de update 6.0 Samsung note 4 kan geen schermoverlay uitzetten. kom in een loop terecht eindigt in "app boven" ook in de veilige modus. oplossing?
@dg1066

Het is niet de bedoeling dat je meermaals dezelfde vraag stelt op het forum, dat maakt de boel onoverzichtelijk. Je hebt hierover al een topic geopend, kun je daar gewoon in blijven met deze vraag? Bedankt.
Super am meen de batterij wat minder
Reputatie 7
Badge +15
Hey Joanrebel,

Jammer om te horen dat na de update je batterij minder lang mee gaat. In dit topic vind je allerlei tips om je batterijduur te verbeteren. ;)

Laat je weten of de tips geholpen hebben?
Ik heb geen idee, heb een A5 (2016) en die kreeg ik 30-7-2016. er is mij toen verteld dat er Android 6.0.1 op kwam. op SamMobile is hij al beschikbaar per 8-9 zie ik. A510FXXU2BPH3_A510FDNX2BPH3_TNL. Nu kan ik die zelf met Odin er op knallen maar ik heb hem liever via de wifi van T-M zelf. maar wanneer komt hij nu?? Heeft iemand met een A5 (2016) al 6.0.1 ??
Reputatie 7
Badge +20
Hi ZoneCopper,

Welkom op ons Forum!

De Android 6.0.1 update voor de Samsung A5 staat voor deze week op de testplanning. Dit kan dus nog even duren. Houd dit Samsung Software topic in de gaten voor updates. 🙂
hi Hajar,
Dank je wel 🙂 ik zal de boel ff in de gaten houden.

Groetjes Hans
Reputatie 7
Badge +20
Graag gedaaN, Hans. 🙂
Geen problemen

Reageer