Beantwoord

Whatsapp overzetten van iPhone (IOS 10.2) naar Android 7.1.1.

  • 7 januari 2017
  • 1 reactie
  • 2451 Bekeken

Ik wil mijn chats van Whatsapp overzetten naar een andere telefoon. Op deze site staat al een soortgelijke vraag gesteld en is deze beantwoord (Whatsapp chats overzetten van Iphone (IOS 9) naar Samsung (Android 5.1.1).
Helaas kom ik met het antwoord op deze vraag tot: In het tabblad "expert mode" selecteer je het bestand "ChatStorage.sqlite. Klik op "extract" en bewaar het bestand in een map op je computer.
het bestand kan ik niet vinden. Wie o wie kan mij hiermee helpen?
icon

Beste antwoord door David 9 januari 2017, 12:18

Hoi Toyotaaygo,Spijtig dat het met het andere topic nog niet gelukt is! :SHad je het al via de instructies van WhatsApp zelf geprobeerd om de gesprekken te bewaren en over te zetten? Zou je dat in ieder geval nog kunnen proberen? Er staan hier een aantal mogelijke manieren om de gesprekken over te zetten, dus ik hoop ook dat dit voor jou werkt!Houd ons op de hoogte hoe het er nu voor staat, we helpen je graag verder! 🙂
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Toyotaaygo,

Spijtig dat het met het andere topic nog niet gelukt is! :S

Had je het al via de instructies van WhatsApp zelf geprobeerd om de gesprekken te bewaren en over te zetten? Zou je dat in ieder geval nog kunnen proberen? Er staan hier een aantal mogelijke manieren om de gesprekken over te zetten, dus ik hoop ook dat dit voor jou werkt!

Houd ons op de hoogte hoe het er nu voor staat, we helpen je graag verder! 🙂