oude simkaartToon eerste reactie
This topic has been closed for comments

408 reacties

Reputatie 2
Hallo, ik wil graag aansluiten bij dit topic.

Ik heb ca 2 weken geleden in een van de vele topic's over oude simkaarten gepost maar kan die niet meer terugvinden, vandaar dat de vraag hier ook maar stel.

Ik heb nog een oude simkaart (prepaid), internet heel traag en sinds kort een nieuwe mobiel.
Ik wil graag gebruik blijven maken van T-mobile 24/7, kan ik een nieuwe simkaart opgestuurd krijgen die ook als micro-sim is te gebruiken??

met vriendelijke groet
Tjitte Jaap Groothof
@ https://"https://forum.t-mobile.nl/members/johans--303491/" en https://"https://forum.t-mobile.nl/members/untitled-298956/"

Goed dat jullie even contact opnemen. Ik zie dat jullie inderdaad gebruik maken van een oud type simkaart. Ik heb daarom een vervangende simkaart gestuurd, deze heb je binnen 2 werkdagen in huis hebben en kan je activeren via https://"www.t-mobile.nl/my". Laten jullie even weten of dit het probleem oplost? :)


Super, bedankt. Ik zal ff laten weten hoe en wat zodra ik hem ontvangen heb.


Oops, kom er net achter dat ik helemaal vergeten ben te laten weten dat ik mijn nieuwe simkaartje in goede orde ontvangen heb! Bedankt nogmaals, was echt supervlot.
Ook ik heb nog een oude simkaart, het nummer begint met 89311 62111. Kan ik hiervoor een gratis nieuw exemplaar toegestuurd krijgen die ook voor de nieuwere toestellen geschikt is? Aan mijn abonnement wil ik niets wijzigen. Bij voorbaat dank.
@allen; 

of je in aanmerking komt voor een nieuwe simkaart, aan welke voorwaarden je moet voldoen en het bestellen van een evt. nieuwe simkaart verwijs ik jullie naar dit topic: https://forum.t-mobile.nl/simkaart-451/aanvragen-nieuwe-simkaart-gewone-micro-nano-duo-211953/#post1085546

Hier staat alles genoemd voor jullie en kunnen jullie, als je daarvoor in aanmerking komt, kosteloos een nieuwe simkaart aanvragen. Ook als je niet in aanmerking komt voor een kosteloze vervanging staat hier verwezen waar je dan wel naar toe kan gaan om een simkaart aan te vragen. 
Het topic, welke in de link is bijgevoegd, wordt goed bijgehouden door de T-mobile moderators en hier houden zij het overzicht bij :D

Groetjes Tribaltim
Beste,

Ik heb ooit een dual sim besteld en deze lange tijd niet gebruikt. Nu heb ik weer een dual sim nodig en ik denk dat ik de dual sim gevonden heb, maar a) weet niet zeker of dit de juist dual sim is behorende bij mijn nummer en b) weet ik de pincode er niet meer van kan ook de puk code niet achterhalen. Hoe kom ik er achter dat dit de goede dual sim is en zo ja, hoe kan ik deze dan weer activeren?

Alvast bedankt.
Jeroen
Reputatie 6
Beste Jeroen, stuur een e-mail naar T-Mobile via deze link en vermeld het nummer dat achterop die simkaart staat. Dan kan gekeken worden welk 06 nummer erbij hoort.
Reputatie 6
Hoi joep1977, ik zie dat je een mail hebt gestuurd naar de klantenservice en dat je hierop inmiddels ook een reactie hebt ontvangen. Kan je verder met de informatie die in de e-mail staat? Mocht je toch nog vragen hierover hebben, laat het ons dan even weten.
Reputatie 6
Dit topic is gesloten, omdat deze te groot en daardoor onoverzichtelijk is geworden.

Heb je een oude simkaart, ga dan naar dit topic voor meer informatie.