Beantwoord

Nummerbehoud bij tijdelijk opzeggen contract

  • 29 mei 2017
  • 1 reactie
  • 435 Bekeken

I.v.m. een buitenlandse reis van 7 maanden, zou ik graag tijdelijk mijn abonnement opzeggen. Is het dan mogelijk om mijn huidige nummer te behouden?
icon

Beste antwoord door David 31 mei 2017, 11:00

Hey Melinda,Dat is nog eens een mooie reis! Waar ga je zoal heen, als ik zo vrij mag zijn? 🙂In ons systeem zie ik dat mijn collega Michel je via de Chat heeft geholpen met het omzetten van jouw abonnement naar PrePaid, op de einddatum van jouw contract (11 november). Je kunt dan jouw PrePaid-aansluiting weer om laten zetten naar een abonnement wanneer je terug in Nederland bent. Op deze manier behoud je jouw nummer en heb je geen extra kosten in de periode wanneer je afwezig bent, dus dat scheelt weer!Ik wens je voor nu alvast een hele mooi reis toe! Als wij je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat graag van je!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hey Melinda,

Dat is nog eens een mooie reis! Waar ga je zoal heen, als ik zo vrij mag zijn? 🙂

In ons systeem zie ik dat mijn collega Michel je via de Chat heeft geholpen met het omzetten van jouw abonnement naar PrePaid, op de einddatum van jouw contract (11 november). Je kunt dan jouw PrePaid-aansluiting weer om laten zetten naar een abonnement wanneer je terug in Nederland bent. Op deze manier behoud je jouw nummer en heb je geen extra kosten in de periode wanneer je afwezig bent, dus dat scheelt weer!

Ik wens je voor nu alvast een hele mooi reis toe! Als wij je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat graag van je!

Reageer