Beantwoord

Nummerbehoud KPN PrePaid naar T-Mobile Sim Only

  • 24 april 2017
  • 2 reacties
  • 1245 Bekeken

Hallo. Mijn man wil graag overstappen van KPN prepaid maar een Sim only abonnement van Tmobile, maar wil wel zijn nummer behouden. Hoe werkt dit? Kan het überhaupt?
Ik hoor het graag. Vr gr. Carolien
icon

Beste antwoord door Thalina 26 april 2017, 10:02

Hoi Carolien,Wat leuk dat jouw man wil overstappen naar T-Mobile! Zo wordt het een grote Magenta familie 😉 Zoals HugoB al aangeeft is het gewoon mogelijk om zijn nummer te behouden. Heeft jouw man al een Sim Only abonnement aangevraagd? Als hij al een abonnement heeft aangevraagd en deze al actief is, dan kun je alsnog nummerbehoud aanvragen. Dat kan via deze pagina. Aangezien het nummer dat overgezet moet worden nu PrePaid is, zal dit binnen een paar werkdagen geregeld zijn.Als hij nog geen Sim Only abonnement heeft aangevraagd, dan kan hij bij de bestelling aanvinken dat hij nummerbehoud wilt. Dan kan hij zodra hij de simkaart van zijn T-Mobile abonnement heeft ontvangen nummerbehoud aanvragen. Op deze pagina vind je alle informatie over nummerbehoud. Lees het even rustig door en als je nog vragen hebt, mag je die uiteraard stellen!Verder wil ik je nog twee tips meegeven: als het abonnement van jouw man in de afgelopen vier weken is ingegaan of als hij nog geen abonnement heeft aangevraagd, dan kun je Vriendenkorting aanvragen. Jullie ontvangen dan allebei eenmalig 25 euro korting. Klinkt goed toch? 🙂 Op deze pagina vind je meer informatie en kun je hem aanmelden.Ook zie ik dat je nog geen T-Mobile Samen groep hebt. Heb je daar al eens van gehoord? Je kunt met andere T-Mobile klanten een groep aanmaken en vervolgens onderling gratis onbeperkt bellen in Nederland. En je krijgt een leuk cadeautje elke maand, zoals 2,50 euro korting. Leuk meegenomen toch en handig als jouw man straks ook T-Mobile heeft! Op deze pagina vind je meer informatie.Een hoop informatie, lees het even op je gemak door. Als je daarna nog vragen hebt, kun je die uiteraard stellen. We helpen je graag!
Bekijk origineel

2 reacties

Badge +5
Dit is geen probleem. Bij het bestellen van het simonly abonnement geef je aan dat je nummerbehoud wilt en dan vul de gegevens in van het betreffende prepaid nummer. Met prepaid wordt de aanvraag als het goed is vrij snel goedgekeurd, en kun je vrij snel overstappen.
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Carolien,

Wat leuk dat jouw man wil overstappen naar T-Mobile! Zo wordt het een grote Magenta familie 😉 Zoals HugoB al aangeeft is het gewoon mogelijk om zijn nummer te behouden. Heeft jouw man al een Sim Only abonnement aangevraagd? Als hij al een abonnement heeft aangevraagd en deze al actief is, dan kun je alsnog nummerbehoud aanvragen. Dat kan via deze pagina. Aangezien het nummer dat overgezet moet worden nu PrePaid is, zal dit binnen een paar werkdagen geregeld zijn.

Als hij nog geen Sim Only abonnement heeft aangevraagd, dan kan hij bij de bestelling aanvinken dat hij nummerbehoud wilt. Dan kan hij zodra hij de simkaart van zijn T-Mobile abonnement heeft ontvangen nummerbehoud aanvragen. Op deze pagina vind je alle informatie over nummerbehoud. Lees het even rustig door en als je nog vragen hebt, mag je die uiteraard stellen!

Verder wil ik je nog twee tips meegeven: als het abonnement van jouw man in de afgelopen vier weken is ingegaan of als hij nog geen abonnement heeft aangevraagd, dan kun je Vriendenkorting aanvragen. Jullie ontvangen dan allebei eenmalig 25 euro korting. Klinkt goed toch? 🙂 Op deze pagina vind je meer informatie en kun je hem aanmelden.

Ook zie ik dat je nog geen T-Mobile Samen groep hebt. Heb je daar al eens van gehoord? Je kunt met andere T-Mobile klanten een groep aanmaken en vervolgens onderling gratis onbeperkt bellen in Nederland. En je krijgt een leuk cadeautje elke maand, zoals 2,50 euro korting. Leuk meegenomen toch en handig als jouw man straks ook T-Mobile heeft! Op deze pagina vind je meer informatie.

Een hoop informatie, lees het even op je gemak door. Als je daarna nog vragen hebt, kun je die uiteraard stellen. We helpen je graag!

Reageer