Beantwoord

Bestelling met toestel veranderen

  • 20 maart 2017
  • 2 reacties
  • 271 Bekeken

Heb ivm verlenging gekozen voor Samsung S6.
Zou bij nader inzien toch voor de Samsung S7 willen gaan.
Is dit nog te herstellen ?
icon

Beste antwoord door Thalina 21 maart 2017, 11:37

Hoi Joop,Wat leuk dat je hebt verlengd! 🙂 Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je toch voor een ander toestel wilt gaan. Ik zie dat je gisteren mijn collega hebt gesproken en dat hij jouw bestelling heeft geannuleerd. Ook zie ik dat je inmiddels een nieuwe bestelling met de Samsung S7 hebt geplaatst en dat je ook al een mail van AMP hebt ontvangen om een bezorgafspraak te maken. Dus dat gaat lekker snel 🙂Alvast veel plezier met je nieuwe toestel! Laat je weten hoe 'ie bevalt? Als ik nog ergens bij kan helpen, laat het gerust weten.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 2
Badge +13
Heb je het toestel al ontvangen of ik het al onderweg?
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Joop,

Wat leuk dat je hebt verlengd! 🙂 Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je toch voor een ander toestel wilt gaan. Ik zie dat je gisteren mijn collega hebt gesproken en dat hij jouw bestelling heeft geannuleerd. Ook zie ik dat je inmiddels een nieuwe bestelling met de Samsung S7 hebt geplaatst en dat je ook al een mail van AMP hebt ontvangen om een bezorgafspraak te maken. Dus dat gaat lekker snel 🙂

Alvast veel plezier met je nieuwe toestel! Laat je weten hoe 'ie bevalt? Als ik nog ergens bij kan helpen, laat het gerust weten.

Reageer