Vraag

[Info] Levertijden iPhone 8

  • 15 september 2017
  • 94 reacties
  • 37107 Bekeken


Toon eerste reactie
This topic has been closed for comments

94 reacties

Reputatie 7
Badge +20
@Jordyvleeuwenn

We proberen hier altijd zo duidelijk mogelijk in te zijn, maar het is altijd mogelijk dat er dingen verwacht worden die niet overeenkomen met de daadwerkelijke levering. Aangezien we iedereen continu op de hoogte willen houden, laten we het weten wanneer een bestelling bijvoorbeeld onderweg naar de winkel is. Echter kan dit dan nog wel even duren voor alles gesorteerd, verwerkt en ontvangen is. Daarom geven we ook aan dat je bericht ontvangt wanneer je jouw bestelling daadwerkelijk op kunt halen, zodat je niet voor niets naar de winkel gaat en je weet wanneer de bestelling klaar ligt. Ik zie echter dat jouw order alsnog op 6 oktober in de winkel geannuleerd is, ik gok dat je geen geduld meer had om af te wachten?

@Firaaz.l

Goed dat je het even vraagt!

Je hebt op 15 september een order geplaatst, maar deze is later weer geannuleerd en toen is er een nieuwe bestelling verwerkt op 6 oktober. Zoals je in de levertijdentabel ziet is de verwachting dat deze toestellen vanaf morgen (10 oktober) worden geleverd. Jij hebt ervoor gekozen jouw toestel in een T-Shop op te halen, dus het is even wachten op bericht vanuit de winkel.

15/9 is geannuleerd, daarna nieuwe order op 6 oktober verwachting 10 oktober

@Stef

Top dat je jouw iPhone hebt! Hoe is de eerste indruk? 🙂

@Bbxrl

De zilveren variant van de iPhone 8 is inderdaad direct leverbaar. Ik zie op het telefoonnummer van jouw forumaccount echter geen bestelling terug. Dit zou natuurlijk kunnen zijn doordat je de order op een ander nummer hebt geplaatst. Klopt dat? Kun je mij anders in een privébericht de volgende gegevens sturen (het gaat dan om de gegevens waar de bestelling op gedaan is): telefoonnummer, volledige adres en geboortedatum. Dan kan ik het voor je nakijken!

Mochten er nog vragen zijn, laat het ons weten!
@David

Verkeerde gok. Ik werd vrijdag, nadat ik te horen had gekregen dat ik nog een week moest wachten, toch gebeld dat ik mijn iPhone in de T-shop kon ophalen. Zo gezegd, zo gedaan. Raar dat jullie systeem anders aangeeft. Dat laat, zoals jullie medewerkers zelf al aangaven, zien dat de klantenservice weer over andere informatie beschikt dan de shopmedewerkers.

Ik ben in ieder geval blij met m'n nieuwe telefoon. Ik hoop dat alle andere reageerders op dit forum dat ook snel zullen zijn. Fijne dag!
Op 15 sept heb ik een Iphone 8 64 gb zwart besteld. Tot op heden is deze nog steeds niet verstuurd richting de winkel (i.i.g. geen bericht van ontvangen), hoe kan dat?
Nog langer wachten op die iPhone slecht dit echt
Ik heb 15 September mijn contract verlengd. Op 29 September heb ik een sms gekregen dat mijn Iphone naar de T-mobile shop vertuurd is en dat zij contact op zullen nemen.
Ik heb 7 September de klantenservice gevraagd waarom ik nog niets gehoord heb, maar zij kunnen alleen een mailtje sturen naar de shop met het verzoek "iets" te doen.

Helaas heb ik nog niets van ze vernomen, wat gaat er mis? Ik krijg hier geen prettig gevoel bij.
Reputatie 7
Badge +19
@rjwijnen: Het model dat jij hebt besteld, is leverbaar vanaf 13 oktober. Dat is ook te zien in de tabel in de eerste post. :)

@RVDV76: Ik zie dat je de iPhone 8 256 GB Zwart hebt besteld. Zoals je in de tabel in de eerste post kunt zien, is deze vanaf 16 oktober leverbaar. Het klopt dus dat je nog geen bericht vanuit de shop hebt gehad!
@Jaimy: In de betreffende tabel staat (nu) dat dit voor bestellingen na 29 September geldt. Toen had ik reeds een SMS binnen dat de Iphone naar de shop verstuurd was.
Mijn bestelling is op de 15e gedaan, zoals je kunt zien in mijn post.
Ik mag toch aannemen dat T-Mobile geen SMS verstuurd als het transport nog twee weken gaat duren?
@Jaimy Daar staat vanaf 10/10 besteld. Echter ik heb deze telefoon al op 15 sept besteld... Dan klopt er toch niks van de levertijden? (Gisteravond stond er zelfs direct beschikbaar..) Als het klopt wat jullie zeggen wie het eerst besteld die het eerst geleverd krijgen dan zouden jullie nog geen enkele iphone 8 zwart 64 gb besteld na 15 sept uitgeleverd hebben.
Er ging iets mis!
Ik heb gisteren een IPhone 8 besteld en betaald, maar nog geen bericht van de bezorgdienst.
De iPhone zou vandaag of morgen worden geleverd
Graag een reactie
Mvg
Janny
Reputatie 7
Badge +20
@RVDV76: Je hebt als het goed is een sms ontvangen waarin staat dat er contact wordt opgenomen zodra je toestel leverbaar is in de Shop. Ik begrijp dat je het toestel zo snel mogelijk in handen wilt krijgen, maar je zult toch echt op een bericht van de shop moeten wachten.

@rjwijnen; Zoals je zelf kunt zien in het tabel worden de levertijden steeds aangepast. Je ontvangt een bericht van de T-Shop zodra je toestel leverbaar is. Nog even geduld..

@Janny; Het kan soms even duren voordat je een bericht ontvangt van AMP. Heb je inmiddels een afspraak kunnen maken? Ik wens je veel plezier met je nieuwe iPhone!
Goedendag,

Ik heb (helaas!) mijn abonnement verlengt via GSMWEB maar nog steeds bij de provider T-Mobile. (al jaren mijn abonnement hier). Dit heb ik op 15 september gedaan, ik wacht nog steeds op mijn toestel. Bewust, in overleg met GSMWEB, een switch gemaakt naar de silver versie (ipv de space grey) want deze was beter leverbaar en zouden ze binnen 2 dagen ontvangen. Helaas, 2 weken verder en nog geen toestel. Sterker nog de datum is verzet naar 24 oktober inmiddels. Kortom, er is overal wel wat. Onhandig, beste wel, als je je eigen iPhone 6 wil doorschuiven naar je zoon die net naar het VO is gegaan. @T-Mobile, kunnen jullie iets betekenen want ik lees dat jullie de toestellen nu wel op voorraad hebben? (iPhone 8, 64G, silver of space grey?)
Reputatie 2
Hallo,
Ik heb op 22 september een iPhone 8 64GB zwart besteld, de leverdatum stond op dat moment op 10 oktober. Op 5 oktober heb ik bericht gehad dat de telefoon wordt verstuurd naar de T-Mobile Shop. Inmiddels is het 18 oktober en heb ik nog niets gehoord.
Op de website van T-Mobile is de status al enige tijd 'Direct leverbaar'. Wat gaat hier mis?

Alvast bedankt.
Reputatie 7
Badge +20
@Alex; Je hebt het toestel via GSMWEB besteld en dus moet je bij hun zijn voor de levertijden. Ik heb geen inzicht in hun levertijden. Hopelijk krijg jij je toestel snel in handen.

@Lgerrits; Ik zie dat je toestel binnen is. Je zou langs de Shop in Den Haag kunnen gaan en kijken of je toestel klaar staat. Ik wens je alvast veel plezier met je nieuwe iPhone! 🙂
Nou na van de week contact te hebben gehad met de klantenservice die niet konden zien hoever mijn bestelling was vandaag maar eens langs de t-mobile winkel gegaan. (Zoals uit mijn eerder reactie hier, ik heb op 15 september de iphone 8 besteld) Het eerste wat zij vroegen was welk toestel ik besteld had. Hun reactie was 'oh daar hebben we er genoeg van liggen'. Er bleek er dus geen voor mij apart te liggen, maar ze hadden wel een gewone voorraad.. T-mobile hoe kunnen jullie nou voorraad in de winkels hebben terwijl mensen gewoon nog wachten op hun bestelling die ze laten afleveren bij een betreffende T-shop, erg jammer dit. Ook te meer, omdat nu blijkt dat mijn huidige abonnement bij KPN onnodig lang doorloopt wat dus onnodige kosten met zich meebrengt. Dus een tip voor iedereen die al enige tijd geleden heeft besteld en heeft gekozen voor afleveren bij een t-shop ga er eens langs en vraag ernaar. En voor T-Mobile, erg jammer dit dat ik als klant er weer zelf achteraan moet gaan.
Reputatie 7
Badge +20
Hi rjwijnen,

Excuses voor het ongemak. Het lijkt er inderdaad op dat er iets is misgegaan met je bestelling. Ik zie nu in 2 bestellingen staan in het systeem. Heb je in de shop een nieuw abonnement afgesloten gister en heb je het toestel direct meegekregen?
@Hajar inderdaad in de shop een nieuw abonnement af moeten sluiten en het toestel meegekregen, omdat ze mijn bestelling er niet bij wilden pakken.. Daarnaast gister terug geweest, omdat er onjuistheden waren verteld in de shop. (Korting van 2,50 als Delta klant zou alleen gelden wanneer ik of een Deezer bundel of veilig online bundel zou afnemen. 's Avonds eens nagezocht naar die betreffende actie en bleek dit onjuist en zou een extra bundel helemaal niet nodig zijn om die 2,50 korting te krijgen.) Helaas lag e.e.a. gister plat toen ik in de winkel was. Ze hebben dit genoteerd en zouden het gaan aanpassen. Na deze ervaringen hoop ik maar dat alles goed geregeld wordt..
@alex @hajar. Ik heb hetzelfde probleem met gsmweb en omdat ik het contract zakelijk heb afgesloten beginnen ze meteen met roepen dat ik er niet onderuit kan. Ook ik wacht al sinds 15 september op een iPhone 8 en krijg iedere week bericht dat het weer is uitgesteld omdat ze niet genoeg toestellen van 't mobile krijgen. En dat terwijl het toestel gewoon bij een 't mobile winkel opgehaald kan worden als je daar je abonnement afsluit. Ook geen reclame voor T Mobile. Voor mij de laatste keer dat ik mijn abonnementen bij gsmweb onderbreng.
Reputatie 4
Badge +4
@rjwijnen

Dank voor je terugkoppeling en fijn dat je het toestel hebt meegekregen. Hoe bevalt het? Ik kijk graag voor je na of de korting al is doorgevoerd. Ik zie dat je je niet hebt geregistreerd met het 06-nummer. Zou je mij in een privébericht je 06-nummer kunnen sturen? Mits je het op prijs stelt dat ik het voor je nakijk natuurlijk.

@ChristiaanJanssen

Ik zou hierin met alle plezier willen kijken wat de status is. Omdat je het toestel via GSMweb hebt besteld zijn zij de verkopende partij. Ik heb daarom geen zicht op de levertijd die zij hanteren. Een externe dealer koopt zelf toestellen in, vandaar dat er verschil kan zijn met ons. Je kunt uiteraard ook altijd je abonnement direct via ons verlengen. Dit kan online of in een T-Shop, maar als je daar telefonisch contact over wilt, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ik hoop dat je snel over het toestel kunt beschikken!

Als er nog vragen zijn, stel ze gerust!
@mitch ik heb je een privebericht gestuurd.