[Info] Levertijden Samsung Galaxy S21 5G

  • 6 januari 2021
  • 4 reacties
  • 1079 Bekeken

Reputatie 7
Badge +20
  • T-Mobile Moderator
  • 9188 reacties

In dit topic vind je alle informatie over de levertijden van de waanzinnige Samsung Galaxy S21 5G!

 

Actuele levertijden

Actuele levertijden kun je op deze pagina vinden. 

Samsung tijdelijke actie

Koop jij je Samsung Galaxy S21 5G in de periode t/m 17.02.2021? Dan doe je mee met een toffe actie! Je kan je namelijk registreren voor de gratis Samsung Galaxy Buds Live t.w.v €139 + een Smart tag 2 t.w.v. €29,99. Via de website van Samsung kan je jouw cadeaus registeren! Je kan je cadeaus registreren tot uiterlijk 3 maart 2021.

 

Hoe kan het dat de leverdatum ineens verlaat is?

We proberen de leverdatum van je toestel zo nauwkeurig mogelijk te voorspellen. Het kan echter zo zijn dat ineens heel veel mensen hetzelfde toestel willen. Hierdoor duurt het langer voor we de toestellen bij iedereen geleverd krijgen.

 

Iemand die ik ken heeft het toestel al ontvangen, terwijl hij later besteld heeft. Hoe kan dit?

Onze regel is: bestel je de Samsung eerder, dan krijg je de Samsung ook eerder. Maar als bijvoorbeeld een bepaalde kleur enorm populair is, dan is een andere kleur sneller te leveren door ons. Zelfs als deze later besteld is.

 

Ik heb per ongeluk de verkeerde kleur/geheugencapaciteit besteld, kan ik dit nog wijzigen?

Je bestelling wijzigen kan helaas niet, omdat we jouw toestelkeuze hebben vastgelegd. Je bestelling annuleren en opnieuw plaatsen kan altijd, maar dan kom je wel achteraan de wachtrij te staan. Controleer je bestelling dus goed!

 

Voor de meestgestelde vragen kun je terecht in onze FAQ Alles over Samsung Galaxy S21 | S21+ | S21 Ultra 5G topic. Hier kun je veel informatie vinden over de nieuwe Samsung en ook al jouw vragen stellen.

Mocht je nog vragen hebben over jouw bestelling of de levertijden, laat het dan hieronder weten. We helpen je er graag bij verder!


This topic has been closed for comments

4 reacties

Alle reacties verwijderd wat een bende bij jullie!

 

Vanochtend om 9 uur stond er nog direct leverbaar en nu in 1x 2 weken vertraging 😂

 

En maar willen verkopen en verkopen maar leveren ho maar! Moet je is zien als je je contract nie na komt met betalen wat er gebeurt 😂

Reputatie 7
Badge +20

@Roobro 

Geen zorgen, we wissen niet zomaar berichten omdat ons die niet aanstaan. Je zit waarschijnlijk in het verkeerde topic en bedoelt de reacties uit dit topic.

Reputatie 2

Waarom wordt hier niets over gezegd als je de telefoon bestelt (via de telefoon nota bene!) of kijkt op de website? En dan komt er ook geen melding als alles betaald is en moet ik er zelf maar achter komen dat ik nog een tijd kan wachten voordat ik wat ik besteld heb ga krijgen.

Erg slechte zaak!

Maar ja, als de robot stem de verbinding al verbreekt als je zegt dat je een nieuw contract wilt afsluiten had er natuurlijk al een belletje moeten gaan rinkelen...

Reputatie 7
Badge +20

Hi allemaal,

De levertijden van de Samsung S21 5G Roze en Paars 256 GB zijn aangepast.