Beantwoord

Levertijd IPhone x

  • 14 december 2017
  • 1 reactie
  • 141 Bekeken

iPhone x zilver 64 gb Drie weken gelden besteld bij de t-mobile store in Arnhem Kronenburg.
Nog geen bericht ontvangen.
icon

Beste antwoord door David 15 december 2017, 14:55

Hoi Wimse,Goed dat je dit even bij ons aan hebt gekaart! Ik zie namelijk dat de bestelling al op 4 december geannuleerd is. Op dit moment loopt er geen order meer. Ik ga er sowieso voor je achteraan waarom de order precies is geannuleerd, maar dan weet je in ieder geval wat nu de stand van zaken is. Ik voorzie geen problemen als je een nieuwe bestelling doet, dus dat kun je in ieder geval aanvragen, online of in de T-Shop. De iPhone X die jij wilt is direct leverbaar, dus die zou je dan ook snel in huis moeten hebben!Laat je het ons weten als wij nog iets voor je kunnen betekenen? Als ik nieuws voor jou heb, dan hoor je het ook van me!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Wimse,

Goed dat je dit even bij ons aan hebt gekaart! Ik zie namelijk dat de bestelling al op 4 december geannuleerd is. Op dit moment loopt er geen order meer. Ik ga er sowieso voor je achteraan waarom de order precies is geannuleerd, maar dan weet je in ieder geval wat nu de stand van zaken is. Ik voorzie geen problemen als je een nieuwe bestelling doet, dus dat kun je in ieder geval aanvragen, online of in de T-Shop. De iPhone X die jij wilt is direct leverbaar, dus die zou je dan ook snel in huis moeten hebben!

Laat je het ons weten als wij nog iets voor je kunnen betekenen? Als ik nieuws voor jou heb, dan hoor je het ook van me!

Reageer