Beantwoord

Nieuwe bestelling, afspraak voor Sim Only?

  • 5 mei 2019
  • 1 reactie
  • 2858 Bekeken

Hoi, ik heb een bestelling geplaatst voor een sim only abonnement en had de optie gekozen om via iDeal een 1ct betaling te doen voor verificatie zodat het pakketje gewoon in mijn brievenbus gegooid kan worden omdat ik niet thuis kan zijn voor de levering . Echter krijg ik nu een bericht om een afspraak te maken met de koerier ? Kan iemand mij aub helpen om dit probleem op te lossen ?

Bij voorbaat dank.
icon

Beste antwoord door David 6 mei 2019, 10:44

Hoi @Marv70,Gaat het ook om een geheel nieuw abonnement? Dan moet er namelijk nog wel een identiteitscontrole gedaan, om te controleren of je daadwerkelijk bent wie je aangeeft te zijn bij de bestelling. 😉 Als het om een verlenging van een Sim Only gaat, dan hoef je inderdaad niet thuis te zijn, maar ontvang je ook geen simkaart of iets dergelijks in huis. M'n vermoeden is dus in dit geval dat het om een geheel nieuw abonnement gaat en dan moet er dus nog een controle door de koerier worden gedaan.Als ik dit nog wat verder voor je uit moet zoeken, stuur mij dan even via m'n profiel een privébericht met jouw telefoonnummer, volledige adres, geboortedatum en laatste vier cijfers IBAN. Dan kan ik kijken hoe de vork precies in de steel zit en, indien nodig, dit verder voor je oplossen!

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi @Marv70,

Gaat het ook om een geheel nieuw abonnement? Dan moet er namelijk nog wel een identiteitscontrole gedaan, om te controleren of je daadwerkelijk bent wie je aangeeft te zijn bij de bestelling. 😉 Als het om een verlenging van een Sim Only gaat, dan hoef je inderdaad niet thuis te zijn, maar ontvang je ook geen simkaart of iets dergelijks in huis. M'n vermoeden is dus in dit geval dat het om een geheel nieuw abonnement gaat en dan moet er dus nog een controle door de koerier worden gedaan.

Als ik dit nog wat verder voor je uit moet zoeken, stuur mij dan even via m'n profiel een privébericht met jouw telefoonnummer, volledige adres, geboortedatum en laatste vier cijfers IBAN. Dan kan ik kijken hoe de vork precies in de steel zit en, indien nodig, dit verder voor je oplossen!

Reageer