Beantwoord

Verhuizing naar buitenland

  • 27 juni 2017
  • 1 reactie
  • 651 Bekeken

ik verhuis in september naar Belgie. Heb een 2-jarig kontrakt bij jullie. Hoe gaat dit nu verder?
icon

Beste antwoord door David 28 juni 2017, 10:31

Hoi Vikkepik,Spannend hoor, emigreren naar onze Zuiderburen! :)Ik heb het even nagekeken en zie dat jouw contract nog tot 6 februari 2019 loopt, dat is dus nog een behoorlijke tijd. Wij bieden geen mogelijkheid tot het emigreren naar België. Ik heb even gekeken of je jouw contract nog bij kunt stellen naar beneden, maar je hebt al de laagste bundel en verder geen extra's. In dit geval is daar dus ook niet meer aan te sleutelen. Je kunt het abonnement in dit geval laten doorlopen, met eventueel een adreswijziging naar een Nederlands adres, of in één keer afbetalen. Dit is wel een flink bedrag, omdat je dan het abonnement zonder kortingen en het toestel in één keer af moet betalen.Als je iemand in jouw omgeving hebt die jouw abonnement eventueel over zou willen nemen, dan kun je ook nog aan een contractovername denken. Dat is misschien ook nog een optie!Overweeg even je keuzes en laat het ons weten als je een keuze hebt gemaakt óf als wij je nog ergens bij kunnen helpen! We horen het graag van je!
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Vikkepik,

Spannend hoor, emigreren naar onze Zuiderburen! :)

Ik heb het even nagekeken en zie dat jouw contract nog tot 6 februari 2019 loopt, dat is dus nog een behoorlijke tijd. Wij bieden geen mogelijkheid tot het emigreren naar België. Ik heb even gekeken of je jouw contract nog bij kunt stellen naar beneden, maar je hebt al de laagste bundel en verder geen extra's. In dit geval is daar dus ook niet meer aan te sleutelen. Je kunt het abonnement in dit geval laten doorlopen, met eventueel een adreswijziging naar een Nederlands adres, of in één keer afbetalen. Dit is wel een flink bedrag, omdat je dan het abonnement zonder kortingen en het toestel in één keer af moet betalen.

Als je iemand in jouw omgeving hebt die jouw abonnement eventueel over zou willen nemen, dan kun je ook nog aan een contractovername denken. Dat is misschien ook nog een optie!

Overweeg even je keuzes en laat het ons weten als je een keuze hebt gemaakt óf als wij je nog ergens bij kunnen helpen! We horen het graag van je!