Beantwoord

Wanneer krijg ik mijn nieuwe toestel?

  • 3 januari 2017
  • 4 reacties
  • 356 Bekeken

Vandaag heb ik mijn contract verlengen en een nieuwe toestel bestellen. Maar de startdatum voor de nieuwe contract is op 3 Mei. Betekent dit dat ik alleen in Mei een nieuwe toestel ontvangen? En niet eerder?
icon

Beste antwoord door Thalina 4 januari 2017, 12:04

Hoi Sarah,Welkom op het forum en wat leuk dat je je abonnement hebt verlengd! Complimenten voor jouw Nederlands hoor! Het is helemaal duidelijk waar je vraag over gaat 🙂 Is het goed als ik in het Nederlands antwoord? Mocht je het niet begrijpen, dan vertaal ik het graag voor je naar het Engels.Ik zie dat je gistermiddag jouw abonnement met toestel hebt verlengd via onze online shop. Vanochtend heb je een e-mail ontvangen van AMP om een bezorgafspraak te maken, klopt het dat je deze e-mail hebt? Jouw toestel is dus onderweg. Zodra je jouw toestel hebt ontvangen wordt jouw nieuwe abonnement binnen een dag geactiveerd. Dus de ingangsdatum wordt aangepast zodra je jouw toestel hebt ontvangen. Dus je kunt en gelijk gaan genieten van je nieuwe toestel en gelijk gebruik maken van je nieuwe abonnement!Is zo alles duidelijk? 🙂 Laat het gerust weten als je nog vragen hebt, ik help je graag!
Bekijk origineel

4 reacties

Sorry voor mijn slechte Nederlands - ik ben Engels.
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Sarah,

Welkom op het forum en wat leuk dat je je abonnement hebt verlengd! Complimenten voor jouw Nederlands hoor! Het is helemaal duidelijk waar je vraag over gaat 🙂 Is het goed als ik in het Nederlands antwoord? Mocht je het niet begrijpen, dan vertaal ik het graag voor je naar het Engels.

Ik zie dat je gistermiddag jouw abonnement met toestel hebt verlengd via onze online shop. Vanochtend heb je een e-mail ontvangen van AMP om een bezorgafspraak te maken, klopt het dat je deze e-mail hebt? Jouw toestel is dus onderweg. Zodra je jouw toestel hebt ontvangen wordt jouw nieuwe abonnement binnen een dag geactiveerd. Dus de ingangsdatum wordt aangepast zodra je jouw toestel hebt ontvangen. Dus je kunt en gelijk gaan genieten van je nieuwe toestel en gelijk gebruik maken van je nieuwe abonnement!

Is zo alles duidelijk? 🙂 Laat het gerust weten als je nog vragen hebt, ik help je graag!
Helemaal duidelijk! Dank je wel voor het uitleg Thalina!
Reputatie 6
Badge +17
Fijn om te horen Sarah! 🙂 Als je in de toekomst nog ergens tegenaan loopt of vragen hebt, dan weet je ons te vinden!

Reageer