Beantwoord

geen programma info/ en geen beeld alleen bij zappen

  • 11 October 2019
  • 1 reactie
  • 699 Bekeken

Hoi,

sinds gisteren toont de tv geen informatie van programma’s bij het zappen maar toen hadden we wel gewoon beeld. Bij het kiezen van “menu” bleef de tv steeds hangen en ging niet meer uit.

Nu alle kabels eruit gehaald en opnieuw er in gedaan. Router uitgezet, verbinding tv-router verboken maar het probleem blijft.

Afstandsbediening heeft goedwerkende batterijen. Als we op een knop drukken reageert het tv-kastje door te knipperen en je ziet dat hij van kanaal veranderd maar geen beeld of programma info.
het tv kastje krijgen we wel aan en uit maar zonder enig beeld. Er lijkt een storing te zijn tussen tv-kastje, tv beeld en afstandsbediening??

Wat te doen??
Dankjewel!
icon

Beste antwoord door Piotr 15 October 2019, 16:34

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7

Hey @joaobenthe,

Daar moeten we iets aan doen! Top dat je al een aantal zaken zelf hebt weten uit te sluiten. Is je TV Box rechtstreeks op je modem aangesloten? Voordat ik onze techneuten aanstuur wil ik je vragen om nog een handeling uit te voeren: 

1. Koppel de internetkabel en stroomkabel los van de TV Box.
2. Haal het modem vervolgens voor een aantal seconden van de stroom.
3. Als het modem is opgestart steek je de stroom van de TV Box weer in.
4. Wanneer de TV Box de melding geeft: “geen internetverbinding gevonden” sluit je de internetkabel weer aan.

Mocht dat niet werken dan kunnen we op afstand een fabrieksreset uitvoeren op je TV Box. Let wel op dat hiermee eventueel opgenomen programma's komen te verdwijnen. Laat ons weten of je dit in werking wilt zetten. 
.

Reageer