Beantwoord

T-Mobile Extra stopt


Goedemiddag,

Ik was gister in een Tmobileshop om iets aan te schaffen met mijn extra punten. Daar werd gezegd dat het extra systeem en punten sparen stopt. En wanneer ik mijn abonnement zou gaan verlengen in november , zou ik mijn punten op moeten maken omdat ik die niet mee mocht nemen met de verlening.
Ik neem al jaren mijn gespaarde punten mee en zie nergens staan dat jullie spaarsysteem gaat stoppen, hoe zit dit?
icon

Beste antwoord door CrisTien 28 januari 2018, 13:02

Hallo Nancy,
Het is wel gemeld in het forum. Misschien heb je dit onderwerp gemist.

https://forum.t-mobile.nl/nieuws-345/nieuws-t-mobile-extra-wordt-uitgefaseerd-297089/index1.html#post1435127
Bekijk origineel

14 reacties

Reputatie 7
Badge +17
Hallo Nancy,
Het is wel gemeld in het forum. Misschien heb je dit onderwerp gemist.

https://forum.t-mobile.nl/nieuws-345/nieuws-t-mobile-extra-wordt-uitgefaseerd-297089/index1.html#post1435127
Idd , bedankt!
Reputatie 2
ja tmobile extra gaat weg/stopt
Sorry dat ik op deze "oude" topic reageer, ben hier terecht gekomen via google search engine.

Ik had best veel spaarpunten en wilde deze week kijken wat ik ermee kon doen. Tot mijn stomme verbazing zie ik opeens dat dit systeem niet meer bestaat. Nu lees ik in deze topic dat dit is gemeld op het forum terwijl ik daar nooit op kijk.

Had T-Mobile geen sms of email kunnen sturen naar hun klanten, want ik ben nu alles kwijt. Ik vindt dit een zeer trieste zaak, terwijl ik al meer dan 10 jaar klant ben en al die tijd ook heb gespaard.

Dit betekent dat ik nu elke dag op T-Mobile forum moet gaan kijken, want anders mis ik weer informatie........

Ik heb dit nergens gelezen of gezien, behalve nu opeens op het forum, nadat het al offline is gehaald.
Reputatie 7
Badge +19
Hoi Toonen,

Bedankt voor je berichtje - geeft niets dat het in een oud topic is hoor!

Ik vind het erg jammer dat ik je hierin niet echt verder kan helpen; wanneer je je contract verlengd hebt na 28 januari 2018, dan neem je de gespaarde punten nog 4 maanden mee en daarna vervalt T-Mobile Extra. Dit is namelijk geen onderdeel meer van de nieuwe prijsplannen, waaronder dus ook jouw vernieuwing met T-Mobile Go. Dit is een stukje eigen verantwoordelijkheid bij het afsluiten van een nieuw contract, waarbij ook de nieuwe voorwaarden worden vermeld.

De feedback rondom de berichtgeving is zeer welkom, ik heb dit punt inmiddels vaker gehoord en dat is zeker iets wat wij in de toekomst kunnen verbeteren! Bedankt dus voor jouw feedback. Mocht je nog meer vragen hebben, laat het ons dan ook gerust even weten. 🙂
Ik heb ook precies hetzelfde probleem. Waarom krijg ik géén e-mail of post hierover? Ik zie ook dat al mijn gespaarde punten zijn verdwenen (8 jaar gespaard) en nu dit.. Bedankt T-mobile.
Reputatie 7
Badge +19
Hoi Panter38,

We informeren onze klanten wel degelijk via e-mail of sms. Ik zie dat dit bij jou ook is gebeurd op 6-11-2018. Het is dus niet zo dat wij onze klanten niet informeren, maar de feedback rondom de duidelijkheid ervan kan ik zeker begrijpen.
het is weer zover!

21 jaar klant bij t-mobile (voormalig ben)

en dit is de tweede keer dat punten sparen word uitgezet ik hoop dat jullie toch weer terug komen op jullie keuze net als de laatste keer?

maar duidelijk dat jullie klanten niks waard zijn voor jullie.
Jullie beginnen weer net op KPN of andere grote concurenten te lijken!
net als jaren geleden nieuwe klanten kregen dikke kortingen maar vast klanten kregen niks nada noppes.

maaaaar ooo wat is jullie super duper kortings actie nu toch weer perfect voor iedereen!

oftewel we schaffen lekket t-mobile samen af en t-mobile extra en dan laten we de klanten meer betalen voor diensten die wij ook aanbieden gezien wij die over hebben genomen van vodafone en als ze dan meer betalen dan krijgen ze pas een kleine korting!

maar wel eens bedacht dat ik als vaste klant geen glasvezel thuis heb of kan krijgen? en dat ik dus jullie t-mobile vast/thuis niet kan gebruiken en dus ook niet die kleine korting kan krijgen?!?!?

nee dat boeit niet maar dit zou wel eens de eerste keer in 21 jaar zijn dat ik overstap gezien jullie bestaande klanten niks maar dan ook niks aan korting kunnen bieden behalve meer producten af te nemen waarop je dan weer een paar euro korting krijgt?

nu weet ik het antwoord al wel

nou sorry dat u er zo over denkt en vervelend dat we u hier niet mee kunnen helpen maar als u contact op neemt kunnen onze medewerkers u misschien een goed aanbod doen?

nee tuurlijk kunnen ze dat niet gezien ze dan iedere keer weer komen met tmobile thuis/vast door je strot te duwen!

Of een kaal abo met de normale prijs en een van de 6 toestellen die jullie aanbieden in de winkel die niet van apple zijn! de toestellen die echt interesant zijn die verkopen jullie niet en kraken jullie dan ook compleet af zowel in de winkel als aan de lijn door te stellen dat het bij belsimpel goedkoper is omdat je oudere of gerepareerde telefoons toegestuurd krijgt!?!?
Ik heb mijn abbonnement niet recentelijk verlengd maar kan net zo goed de t-mobile extra shop niet bekijken. Kan ook nergens zien hoeveel punten ik nog heb. Lekker dan..
Vandaag een mail ontvangen van Tmobile dat indd ook voor mij het punten sparen stopt.

Ik heb 14097 punten, en er staat bijna niks meer in de catalogus om te kiezen.

Door punten te kunnen sparen was wel een van de redenen dat bij Tmobile bleef en niet overstapte.

Maar als ik naar het aanbod kijkt, vind ik dit zonde van zoveel punten. Erg jammer Tmobile.
Reputatie 6
Badge +8
Je kan ze ook in de T-Mobile shop inlveren voor een hoesje ofzo
Reputatie 4
@Jaimy, Ik heb zelf nog gekeken of ik een SMS heb ontvangen maar ik kan deze niet vinden. Wel veel andere waaronder een felicitatie voor mijn verjaardag 😊, bedankt.
Kun jij achterhalen wanneer ik een sms zou hebben ontvangen of email?
Bedankt.
Reputatie 4
@Jaimy
Excuus, ik heb niet goed gelezen, dit gaat om een sms die je waarschuwt dat na 4 maanden al je spaarpunten vervalt?

Hoi Panter38,

We informeren onze klanten wel degelijk via e-mail of sms. Ik zie dat dit bij jou ook is gebeurd op 6-11-2018. Het is dus niet zo dat wij onze klanten niet informeren, maar de feedback rondom de duidelijkheid ervan kan ik zeker begrijpen.

Maar
Je zegt "We informeren onze klanten wel degelijk via e-mail of sms." is er dan ook een mail of sms geweest waarin medegedeeld werd over het uitfaseren van T-Mobile Extra? Iets van voor 22 januari 2018 en dus niet op de forum.
Reputatie 7
Badge +20
Hi Onra,

Dat klopt inderdaad, die SMS of e-mail ontvang je 1 maand voordat de geldigheid van de punten vervallen. Er is geen bericht geweest in januari 2018 over de uitfasering, dit komt naar voren bij een verlenging van het abonnement, aangezien het op dat moment verandert bij het abonnement.

Reageer