T-Mobile Speciaal-punten niet bijgeschreven na opwaarderenToon eerste reactie
This topic has been closed for comments

205 reacties

Reputatie 2
@Bicen66
Ik heb bij je gegevens de gang van zaken gecontroleerd. Op 12 april 2009 is de eerste keer dat ik in onze systemen tegenkom, dat je geprobeerd hebt het spaarprogramma T-Mobile Extra aan te zetten. Je eerste punten heb je gekregen op 08 december 2009. Daardoor heb je 40 spaarpunten gemist. Deze heb ik bijgeschreven. In de loop van de dag zul je dit kunnen controleren via je spaarprogramma.
Reputatie 2
Hallo,

Dit klopt niet want ik heb van april t/m november (8 maanden) geen t-mobile extra punten gekregen ik betaalde per maand als ik mijn bundel niet overschreed 7,25 euro (maar deed dit dus meestal wel!). Ik moet eigenlijk dus minimaal 7,25*8= 58 punten krijgen (minimaal). Laten we er vanuit gaan dat ik per maand 10 euro betaalde, dat maakt dus 80 punten dus ik moet nog eens 40 punten krijgen uw berekening klopt helaas niet!!!
Reputatie 2
@Bicen66
Ik heb bij je gegevens de gang van zaken gecontroleerd. Op 12 april 2009 is de eerste keer dat ik in onze systemen tegenkom, dat je geprobeerd hebt het spaarprogramma T-Mobile Extra aan te zetten. Je eerste punten heb je gekregen op 08 december 2009. Daardoor heb je 40 spaarpunten gemist. Deze heb ik bijgeschreven. In de loop van de dag zul je dit kunnen controleren via je spaarprogramma.hallo webco

ik heb vele vele malen opgewaardeerd maar krijg niet steeds de punten erbij merk ik zo loop ik weel heel veel mis
graag even nakijken aub
ook mijn verjaardags punten niet gehad..

mvg
Reputatie 2
@yustme
Ik heb je opwaarderingen en T-Mobile Speciaal punten vergeleken en zie dat het aantal ontvangen punten gelijk is aan het aantal opwaarderingen. Daarnaast heb je elke 10e van de maand de bonus spaarpunten ontvangen.

Je vraagt naar de verjaardags-spaarpunten, echter worden die niet toegekend bij een PrePaid aansluiting. Deze punten zijn abonnement gerelateerd. Voor een PrePaid gelden de extra bonus spaarpunten, voor een abonnement de verjaardagspunten.
Reputatie 5
[modbreekt]

Deze discussie is gesloten omdat het te groot en daardoor onoverzichtelijk geworden is.

Het vervolg op deze discussie kun je hier vinden [thread=118505]T-Mobile Speciaal punten niet bijgeschreven (deel 2)[/thread].

[/modbreekt]