1gb opwaarderen bij onbeperkt reageert niet

  • 23 september 2019
  • 4 reacties
  • 1122 Bekeken

De laatste tijd zijn er vaak problemen met opwaarderen met 1 gb bij onbeperkte bundel. Na opwaarderen geeft de app aan dat er weer 1000 mb bij is, maar het internet blijft nog zeker een half uur lang traag ipv de 4g. Dit is een probleem dat we al een ruime maand ervaren. Is dit al bekend en wordt hier een oplossing voor gevonden?

4 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hi Yvonne,

Ervaar je dit iedere keer als je je mb's aanvult? Heb je ook al eens geprobeerd om het toestel opnieuw aan- en uit te zetten wanneer je deze issues ervaart? Het toestel wordt dan opnieuw aangemeld op het netwerk? Vaak lost dat voor een oplossing.

Laat je even weten of dat lukt?
Hi Hajar en Yvonne,

Dit is dus exact hetzelfde probleem als hier: https://community.t-mobile.nl/t-mobile-go-495/waarom-wordt-mijn-mobiele-internetsnelheid-niet-verhoogd-bij-het-aanvragen-van-een-extra-gb-312326

Het ligt niet aan het toestel, het ligt aan een bug binnen jullie servers waardoor eens in de zoveel tijd niet de volle bandbreedte wordt vrijgegeven nadat een GB aanvuller is geactiveerd.
Ik had het nu net ook weer, na een aantal keren wel succesvol een aanvuller te hebben geactiveerd. De snelheid blijft dan net zo lang laag totdat je 1 hele GB hebt gedownload op die trage snelheid, want dan pas kan je weer de volgende GB aanvuller activeren. Dit duurt bij een snelheid van 44kb/s dus ongeveer 6,5 UUR voordat je weer internet kan hebben op normale snelheid.

Ik wil jullie graag dringend verzoeken hier echt op serversoftwareniveau naar te kijken, want het zorgt er dus voor dat je je toestel in zijn geheel niet meer normaal kan gebruiken gedurende minstens 6,5 uur na onsuccesvol zo'n aanvuller geactiveerd te hebben!
Reputatie 7
Badge +20
@Rainer,

Begrijpelijk dat je dit graag ook bij anderen aan wilt kaarten, maar je kunt het bij het andere topic houden voor jouw probleem. We pakken het daar verder op.
Dit klinkt inderdaad hetzelfde Rainer. Bij een film kijkende duurt het soms 2.5 uur voordat het weer normaal gaat. Overigens lijkt het opnieuw opstarten van de router wel een oplossing te geven.

Reageer